DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Esőtánc és vegyes zóna Imolában

A hétvégi Emilia Romagna Nagydíj helyszínéről jelentkezett be a Formula Podcast száguldó riportere, aki beszámolt a paddockbéli hangulatról és átbeszéltük az előttünk álló hétvége legizgalmasabb témáit.

A tavalyi évhez hasonlóan a 2021-es imolai futamon is képviselteti magát az Autósport és Formula Magazin, illetve a Formula Podcast. Száguldó riporterünk, Mészáros Sándor a szükséges engedélyek birtokában, a hóviharral dacolva érkezett meg Imolába, ahol a tavalyi évtől viszont eltérő módon immár testközelből kaphatott mikrofonvégre egy-két jeles személyiséget – természetesen a social distancing szabályait szigorúan betartva…

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E24_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: