Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

Olaszország

Rábukkantak Leclerc ellopott órájára?

Rossz szájízzel távozhatott Olaszországból áprilisban Charles Leclerc, ugyanis a rajongókkal való szelfizés közben valaki megszabadította rendkívül értékes órájától. Úgy tűnik, most meglett.

részletek

Egy autóba zárt kutyán segített Kimi Raikkönen

Hírt kaptunk a 2021 végén visszavonult Kimi Raikkönenről, nem is akármilyent. Egy videó csillogtatja meg a világbajnok emberi oldalát: szerepel benne egy fagyispohár és egy autóban hagyott kutya.

részletek

Nem bízik a rendőrség hatékonyságában a kirabolt Leclerc

A vele történt óralopásról kérdezték Charles Leclerc-t: nem szívesen beszél róla, szavai alapján pedig az érezhető, nem bízik benne túlzottan, hogy a rendőrség megtalálja az eltulajdonított tárgyat.

részletek

Minden követ megmozgatnának az olaszok Giovinazziért

Állami támogatást szorgalmaz az Olasz Autóklub elnöke: meggyőződése, hogy a pilótának helye van az F1-ben, lehetőségek híján nem tudta eddig megcsillogtatni valódi képességeit.

részletek

Podcast: Esőtánc és vegyes zóna Imolában

A hétvégi Emilia Romagna Nagydíj helyszínéről jelentkezett be a Formula Podcast száguldó riportere, aki beszámolt a paddockbéli hangulatról és átbeszéltük az előttünk álló hétvége legizgalmasabb témáit.

részletek

Szégyendíjat kapott Leclerc Olaszországban

Lemaradt a dobogós helyről a Török Nagydíjon, mégis kapott érte trófeát a Ferrari versenyzője: az Arany Tapír díjat a kínos pillanatokat okozó közszereplőknek ítélik oda.

részletek

Podcast: Visszatérés Imolába

Tizennégy évvel az utolsó San Marinó-i Nagydíj, valamint napra pontosan 26 és fél évvel Ayrton Senna halála után ismét F1-es futamot rendeznek Imolában – száguldó riporterünk a helyszínről jelentkezik.

részletek

Így készül 13 ezer néző fogadására Imola

Egyre több őszi nagydíj tervez közönséggel. Emilia-Romagnában minden lelátót ki akarnak használni: három kihagyott székkel és külön parkolókkal fogják védeni a rajongók egészségét – ha megkapják a hatóságok engedélyét.

részletek

Javulás jeleit mutatja Zanardi

Napra pontosan két hónappal súlyos balesete után biztató hangvételű közleményt adott ki az olasz legendát ápoló kórház, amely szerint jelentős javulást állt be a sportoló klinikai állapotában.

részletek

Véget ért Zanardi kórházi kezelése

Véget ért Alex Zanardi június 19-e óta tartó kórházi kezelése, a sportolóról mostantól egy rehabilitációs intézmény gondoskodik - közölte kedden az eddig őt ápoló kórház.

részletek

Mugellóban rendezhetik a Ferrari 1000. nagydíját

Úgy tűnik, hazai pályán ünnepelheti ezt a komoly mérföldkövet a maranellói gárda, a sportág vezetése ugyanis állítólag felvette a kapcsolatot az F1-es versenyt még soha nem rendező pályával.

részletek

A csapat, amelynek a műhely a karanténja

Amikor egyetlen autósport-bajnokság sem tudja, mikor kezdheti meg a versenyzést, az olasz csapatok mozgástere pedig különösen korlátolt, Antonio Ferrari LMP3-as gárdája megtalálta a módját, hogyan folytassa a munkát.

részletek