Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

Olaszország

Podcast: Visszatérés Imolába

Tizennégy évvel az utolsó San Marinó-i Nagydíj, valamint napra pontosan 26 és fél évvel Ayrton Senna halála után ismét F1-es futamot rendeznek Imolában – száguldó riporterünk a helyszínről jelentkezik.

részletek

Így készül 13 ezer néző fogadására Imola

Egyre több őszi nagydíj tervez közönséggel. Emilia-Romagnában minden lelátót ki akarnak használni: három kihagyott székkel és külön parkolókkal fogják védeni a rajongók egészségét – ha megkapják a hatóságok engedélyét.

részletek

Javulás jeleit mutatja Zanardi

Napra pontosan két hónappal súlyos balesete után biztató hangvételű közleményt adott ki az olasz legendát ápoló kórház, amely szerint jelentős javulást állt be a sportoló klinikai állapotában.

részletek

Véget ért Zanardi kórházi kezelése

Véget ért Alex Zanardi június 19-e óta tartó kórházi kezelése, a sportolóról mostantól egy rehabilitációs intézmény gondoskodik - közölte kedden az eddig őt ápoló kórház.

részletek

Mugellóban rendezhetik a Ferrari 1000. nagydíját

Úgy tűnik, hazai pályán ünnepelheti ezt a komoly mérföldkövet a maranellói gárda, a sportág vezetése ugyanis állítólag felvette a kapcsolatot az F1-es versenyt még soha nem rendező pályával.

részletek

A csapat, amelynek a műhely a karanténja

Amikor egyetlen autósport-bajnokság sem tudja, mikor kezdheti meg a versenyzést, az olasz csapatok mozgástere pedig különösen korlátolt, Antonio Ferrari LMP3-as gárdája megtalálta a módját, hogyan folytassa a munkát.

részletek

Az Alpha Tauri csapatfőnökén is elvégezték a vírustesztet

Olaszország kísérteties, egy lélek sincs az utcán – mondta a faenzai székhelyű istálló vezetője, Franz Tost. A csapattagok kalandos úton tértek vissza Olaszországba, ő maga az egyik utolsó római gépet érte el. Ha a munkatársak között tüneteket észlelnek, máris hívják az orvost.

részletek

A Ferrari 10 millió euróval segíti hazája küzdelmét a járvány idején

Az egész világot megrázza egészségügyileg és gazdaságilag is a koronavírus terjedése, Olaszországot különösen mélyen érinti a válság. Az Agnelli család ezért pénzzel és más eszközökkel is segít.

részletek

Ferrari-mérnök: Eddig sikeresen megúsztuk!

Egy Olaszországban élő, a Formula-1-es hétvégékre nem utazó mérnök lapunknak beszélt az országban uralkodó válsághelyzetről, az F1 döntésképtelenségéről, és arról, szerinte mikor állhat vissza minden a normál kerékvágásba.

részletek

Végre egy jó hír: A Ferrari-stáb tagjai zavartalanul hagyják el Olaszországot

Az elmúlt napokban egyre erősebben merült fel a lehetősége, hogy akár az idénynyitó futam el is maradhat a koronavírus miatt. A Scuderia csapattagjai azonban vasárnap nagyrészt elhagyták a zónát.

részletek

Karantén Olaszországban: ismét veszélyben a szezonnyitó

Bár eddig úgy tűnt, a koronavírus-járvány ellenére is többé-kevésbé biztonságban van az F1-es Ausztrál Nagydíj, a legújabb olaszországi szigorítások után kérdésessé vált egyes csapatok kiutazása.

részletek

Koronavírus kríziscsoportot indított az FIA

A járványhelyzetet eddig is figyelő Nemzetközi Automobil Szövetségen belül új testületet hoztak létre, amely kétnaponta fog ülésezni. Szükség esetén újabb versenyeket mondanak le.

részletek
Olvastad már?