DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

F1 hírek

Ezt tanulná az F1 vezetése a MotoGP-től

A gyorsaságimotoros-világbajnokság több szegmensben is a száguldó cirkusz előtt jár, Ross Brawn pedig úgy véli, sok mindent lehetne elsajátítani a kétkerekűek világából.

részletek

Horner: Minden héten imádkozunk

A Red Bull csapatfőnöke szerint nagyon várják már a Renault motorfejlesztését, mert tavaly is az hozta meg a megváltást számukra - idén is ebben bíznak elsősorban.

részletek

Hülkenberg áradozik Monacóról

A Renault német F1-es pilótája beszélt a Monacói Nagydíjat körüllengő hangulatról és a pálya nehézségeiről - nagyon várja már a hétvégét és bízik abban, hogy erősek lesznek ezen a helyszínen.

részletek

Hamiltont tényleg kikészítette a Spanyol GP

A háromszoros F1-es bajnok Barcelonában aratott győzelme után többször utalt arra, hogy rég érezte magát ilyen fáradtnak egy futam után - valószínűleg egyik szokásától is búcsúzni fog emiatt.

részletek

„Button tudja, hogy mit csinál”

Bár az F1-es közeg örül, hogy viszontláthatja egyik bajnokát Monacóban, a brit elég sok kritikát kapott amiatt, hogy nem akart tesztelni - régi-új társa azonban a védelmébe vette őt.

részletek

Ha Alonso marad, ezért marad a McLarennél

Fernando Alonso F1-es jövője sok kérdést rejteget, leginkább, hogy hol versenyez jövőre. A McLaren idén nagyon gyenge, de sejthetjük, miért marad, ha marad a wokingi istállónál.

részletek

Nincs monacói kör kockázat nélkül

Max Verstappen már javában készül a Monacói Nagydíjra, ami hivatalosan a holland tinédzser hazai futama. A Red Bull pilótája szerint Monte Carlóban minden körben veszélyben vagy. Videón a holland versenyző tavalyi és tavalyelőtti bukása.

részletek

Hátrány a Mercedes hosszabb tengelytávja?

A 2017-es évnek teljesen átszabott autókkal vágott neki az F1, a Mercedes hosszabb tengelytávú versenyautót épített, mint a Ferrari, ez azonban Monte-Carlóban visszaüthet.

részletek

Vettel lehet a sikeres Forma-1 kulcsa

Ross Brawn, az F1 sportszakmai vezérigazgatója számára kulcsfontosságú, hogy a sportág egyre vonzóbb legyen a jövőben, ebben pedig kulcsszerepet szán a Ferrari vb-aspiránsának.

részletek

F1-es mérnököket vett maga mellé Ross Brawn

Úgy néz ki, a Formula-1 sportszakmai részlegén átveszik az irányítást a korábbi technikai szakemberek: Ross Brawn több korábbi beosztottját nevezte ki segítőinek.

részletek

Ha Alain Prost megdicsér, tényleg jó lehetsz

Jelenleg két francia versenyző is szerepel az F1-ben, közülük a tavaly bemutatkozó áll jobban idén - Esteban Ocon eddig minden 2017-es futamon pontot szerzett, kivívva Alain Prost tiszteletét is.

részletek

„Alonso az egyik legjobb, akit valaha láttam”

Fernando Alonso zsinórban két negyedik helyet szerzett az Indy500 edzésein szerdán és csütörtökön, és egyre otthonosabban érzi magát Indianapolisban - mentora nem fukarkodott a dicséretekkel.

részletek