DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Bottas bedobta a törölközőt!

A tavalyi ezüstérmes feladta a harcot, Vettel és a Ferrari viszonya menthetetlen, érik a pilótacsere a Red Bullnál, Raikkönen és Hamilton rekordot döntött, Verstappen pedig nem tud hibázni – értékeltük a Spanyol Nagydíjat!

Lehet, hogy nem volt a legizgalmasabb F1-es futam az idei Spanyol Nagydíj, így is bőven volt miről beszélnünk a Formula Podcast értékelőjében. Kiosztottuk szokásos díjainkat, fejtegettük Wolff és a Mercedes, Vettel és a Ferrari, valamint Albon és a Red Bull viszonyát, méltattuk, aki rászolgált, és eltemettük Bottas bajnoki esélyeit. Ti mit gondoltok a versenyről?

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E35_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: