DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Horner: Hamiltont a fiatalok elleni csata motiválja

Nemrég egy Instagram-posztban Lewis Hamilton minden eddiginél jobbnak érezte magát, és alig várta már a 2020-as szezont. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt is tudni véli, miért van ez.

Lewis Hamilton idén januárban már a 35. születésnapját ünnepelhette, immár hatszoros világbajnokként. Nemrég egy Instagram-posztban úgy fogalmazott, minden, csak nem motiválatlan, és alig várja már azt, hogy kezdetét vegye a 2020-as szezon is.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt is sejti, mi tudja még motiválni a nagy rivális Mercedes sztárját. „Mindig is voltak és mindig is lesznek olyan hullámok, amikor megjön egy csapat fiatalabb generációs versenyző” - fogalmazott Horner a Motorsport.com kérdésére. „Most is ezt látjuk. Érdekes lesz az is, hogy hogy boldogul egymással Charles (Leclerc) és Max (Verstappen), de az is, mit kezd velük Lewis, és meddig tud ott lenni velük egy szinten.”

00119026_984



Ez szerinte Hamilton fejében is megfogalmazódott. „Rengeteg van már mögötte, de biztos vagyok benne, hogy motiválja az is, hogy felvegye a harcot a nála adott esetben sokkal fiatalabbakkal. Ez mindig nagyon izgalmas, amikor két külön generáció képviselői küzdenek meg egymással.”

Ahogy arról szó esett, az 1985-ös születésű Lewis Hamilton egy bő hete már 35. születésnapját ünnepelhette, hozzá képest mind Charles Leclerc, mind Max Verstappen 12-12 évvel fiatalabbak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: