DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Titokban már Hamilton is aláírt valamit?

Max Verstappen váratlanul korai szerződéshosszabítása miatt Martin Brundle eltöprengett azon, hogy vajon mi mehet a háttérben és mi is sarkallta őt arra, hogy már most aláírjon a Red Bullnál.

Martin Brundle, a Sky Sports F1-es szakértője számára is meglepő volt a Red Bull és Max Verstappen gyors szerződéshosszabbítása - arról írt már, hogy szerinte miért történt ez így a csapat részéről, de kifejtette azt is, hogy mi mehet a háttérben a Mercedesnél. Nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Lewis Hamilton is aláírt már egy szerződést.

"A Verstappen-szerződés miatt azon gondolkodom, hogy mi mehet a Mercedesnél rövid- és középtávon? Tényleg azt vártam, hogy vagy Max Verstappen, vagy Charles Leclerc náluk fog kikötni. Úgy kell számolni, hogy a Mercedes minimum egálban lesz még az autót tekintve bárkivel a következő két-három évben a jelenlegi állapotuk miatt, szóval miért nem ment oda hozzájuk egyikük sem?" - tette fel a kérdést Brundle, hiszen Verstappen előtt nem sokkal Leclerc is hosszabb távra elkötelezte magát a Ferrarihoz.

signed



"Lewis opciói így lecsökkentek, de még mindig nála vannak az ászok. Ez nem gátolja meg őt abban, hogy bármelyik csapathoz eligazoljon, bár a Red Bullnál ez valószínűtlen, de a Hamilton-Leclerc páros elképzelhető a Ferrarinál. Az opciói viszont csökkentek, hacsak nem írt alá ő is már valami hosszabb távút a Mercedesnél. Talán leültek már karácsony előtt és vannak olyan hírek, amelyeket még nem hallhattunk" - dilemmázott tovább.

"Az biztos, hogy a 2020 utáni időkre szóló szerződések hamarabb megszülettek, mint ahogy vártam. Azt hittem, hogy Max majd meglátja az első futamokon, hogy tényleg bajnokesélyes autót ad-e neki a Red Bull, aztán dönt. Szóval valami ezt kitisztázta már előbb, ami miatt megint csak arra gondolok, hogy mi mehet valahol máshol" - utalt ismét a Mercedesre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: