DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Élő közvetítés a Ferrari bemutatójáról

Nemcsak a teszteket lesz lehetőségünk élő adásban követni idén, hanem a Ferrari 2019-es autójának bemutatását is nézhetjük az interneten. Az olaszok rajongói február 15-én legyenek résen.

Úgy tűnik, idén a szezonnyitó előtt is bőven láthatunk Formula-1-et egyenes adásban. Nemrég a Sky bejelentette, hogy húszórás élő közvetítést sugároznak majd a barcelonai tesztnapokról (ezzel egy időben az F1TV is közölte, hogy még ennél is hosszabb adásidőt szentelne a Formula-1-es tesztelésnek az interneten).

A Ferrari idei autójának bemutatására február 15-én kerül sor Maranellóban, ezt az eseményt pedig a közlemény szerint szintén élőben követheti bárki az interneten. A Scuderia három nappal a barcelonai tesztelés kezdete előtt rántja le a leplet idei rakétájáról, hogy február 18-án már élesben is teszteljen vele.

Idén élőben is nézhetjük a Scuderia hivatalos autóbemutatóját


A múlt héten az olasz istálló egy rövid hanganyagot bocsátott a rajongók rendelkezésére, amint beindítják a versenyautót. A bemutatóról már egyre több részletet tudni. „Már nem egész tíz nap maradt hátra a Scuderia Ferrari Mission Winnow új Formula-1-es autójának bemutatásáig, amire Maranellóban kerül sor február 15-én, közép-európai idő szerint 10:45-kor. Minden rajongónk és támogatónk nyomon követheti ezt az eseményt az interneten a Ferrari hivatalos weboldalán, valamint a közösségi csatornáinkon” – így a Ferrari közleménye.

Tobi Grüner, az Auto Motor und Sport’s újságírójának információi szerint a vörös versenygépet február 17-én vasárnap, alig 24 órával a tesztelés megkezdése előtt már kipróbálják, egyik forgatási napjukat felhasználva. Másnap pedig már élesben kell bizonyítania az olasz rakétának Barcelonában. A vörösök rajongói pedig remélhetik, hogy valóban súrlódás nélkül zajlik majd az évad a Vettel-Leclerc páros között.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: