Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

bemutató

Az Extreme-E mezőnye: Button, Loeb és a többiek

A hétvégén startoló Extreme-E számos, az autósportban újszerű elemet tartalmaz, az viszont komoly fegyvertény, hogy a mezőny zöme „a régi”. A jól ismert, többszörös bajnok férfiakhoz ugyanennyi hölgyversenyző is társul.

részletek

Indul az Extreme-E: Minden, amit tudni kell a sorozatról

Ralikrossz-szerű harc különféle szakágak csúcsversenyzőivel és egyenlő esélyeket kapó hölgyekkel a klímaváltozás által leginkább sújtott terepeken, rengeteg újdonsággal és nézői beavatkozással. Startol az Extreme-E!

részletek

Lehullt a lepel, íme a Renault végleges festése

A tesztelésen még egy teljesen fekete versenyautóval vett részt a francia gyári istálló, Melbourne-ben azonban a Renault megmutatta 2020-as rakétájának végleges színét. Nincs nagy változás.

részletek

Ricciardo: Nem elég, hogy miénk a legokosabb ember

Második szezonját kezdi meg a Renault kötelékében Daniel Ricciardo, aki immár jóval bölcsebbnek érzi magát egy évvel korábbi önmagánál, és mikroszinten igyekszik felépíteni egy szuper csapatot maga körül.

részletek

Váratlan: Megvan az idei első F1-es autó

Az előzetesen bejelentett bemutató időpontjával ellentétben már most képeket közölt 2020-as festéséről a Haas F1-es csapata - az istálló visszatért a korábbi színvilághoz.

részletek

Megérkezett a besötétült új Red Bull

A Mercedeshez hasonlóan a Red Bull is Silverstone-ban tartózkodik a nap folyamán, ahol zárt kapuk mögött az új autó bejáratását tartják, miközben a nyilvánosság számára stúdióképeket tettek közzé a modellről.

részletek

Élő közvetítés a Ferrari bemutatójáról

Nemcsak a teszteket lesz lehetőségünk élő adásban követni idén, hanem a Ferrari 2019-es autójának bemutatását is nézhetjük az interneten. Az olaszok rajongói február 15-én legyenek résen.

részletek

Megérkezett az új Force India

A barcelonai teszt első napja előtt egy órával leplezte le 2018-as F1-es autóját a Force India - a festés továbbra is a tavaly már megszokott rózsaszín.

részletek

Vettel semmi extrát nem lát a riválisoktól

A Ferrari-rajongók számára biztató Sebastian Vettel legutóbbi nyilatkozata. A négyszeres világbajnok német már látta a riválisok autóját és nem érzi, hogy különösebben aggódnia kellene.

részletek

Alonso izgatott és nyugtalan az MCL33 láttán

Nemsokára az összes F1-es idei modellről lehull a lepel: 2018. február 23-án az új McLaren bemutatására került sor. Fernando Alonso osztotta meg érzéseit az MCL33-al kapcsolatosan.

részletek

McLaren: Fantasztikus munkát végeztünk

A Renault-ra való átállás miatt egyáltalán nem volt könnyű útja a McLarennek, amíg az autó bemutatására sor kerülhetett, de minden kihívást leküzdött az istálló az idő rövidsége ellenére is.

részletek

Így zajlott a Mercedes bemutatója a helyszínről

Toto Wolff nemzetközi médiának adott interjúi ideje alatt Valtteri Bottas szorgalmasan rótta a köröket a motorsport bölcsőjének számító Silverstone-ban, és miután a kamerát hordozó Mercedes behajtott a bokszutcába, a finn viszonylag gyors köröket tett meg a kék csíkkal ellátott Pirelli esőgumikon.

részletek