DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Elkann már tudja, hogy Leclerc jön a Ferrarihoz?

A közösségi média ingoványos terület. Semmilyen hivatalos bejelentés nem történt egyelőre arról, ki lesz a Ferrari másik pilótája. Elkann mégis gratulált Leclerc-nek, majd törölte a posztot.

Nyáron John Elkann vette át a Ferrari elnöki pozícióját Sergio Marchionne utódjaként. Üzletember testvére, Lapo Elkann a Garage Italia cég alapítója nagy valószínűséggel elügyetlenkedte a Scuderia bejelentését Sebastian Vettel csapattársáról, ugyanis a Facebookon gratulált Charles Leclerc-nek ahhoz, hogy Maranellóba szerződik.

Az istálló semmilyen hivatalos nyilatkozatot nem hozott még nyilvánosságra arról, Kimi Raikkönen vagy Charles Leclerc vezetheti-e a következő szezonban a vörös autót. A poszt alapján viszont Lapo Elkann nagy valószínűséggel pontosan tudja, amihez jókívánságait is küldte a fiatal monacói számára.

Elszólta magát az elnök testvére Leclerc szerződéséről?


„Büszke vagyok arra, hogy F1-es debütálásod óta végig hittünk benned. Büszkék vagyunk arra is, hogy kanyarról kanyarra végig veled voltunk a pályán. Boldog vagyok, hogy hamarosan a vörös autó volánjánál köszönthetünk téged Charles Leclerc” – így szólt a Garage Italia bejegyzése a Facebookon.

A cég viszonylag gyorsan törölte is a posztot és más szöveget illesztett a helyére. „Reméljük, hogy az álmod valóra válik” – ez már a javítás utáni üzenet Leclerc számára. Sajtóhírek már a hét első felében is arról szóltak, hogy Kimi Raikkönent év végén menesztik a Ferraritól, ez a mostani gratuláció pedig szinte egyértelmű beismerése ennek igazságtartalmáról. Hivatalos megerősítés azonban még egyik féltől sem érkezett.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: