DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Ezt olvastátok legtöbben 2017-ben a Formulán

Összegyűjtöttük, hogy olvasóink szerint melyek voltak a legérdekesebb tartalmak a Formula.hu-n az idei év során - van egy pilóta, aki egyértelmű fölényben van ezen a téren.

Az év végéhez közeledve kíváncsiak voltunk, hogy mely cikkeinket övezte a legnagyobb érdeklődés a 2017-es esztendő folyamán, így összegyűjtöttük a tíz legolvasottabbat - érdekesség, hogy ezt a listát egyértelműen Sebastian Vettel uralja, a Ferrari négyszeres világbajnoka több nyilatkozatával, vagy tettével is szerepel.

A legtöbben viszont sajnos egy szörnyű hírt olvastak el idén: Nicky Hayden haláláról 55 ezren szereztek tudomást nálunk, ez a cikk végzett a lista élén. A második helyen zárt (32 ezer olvasóval) Sebastian Vettel és Lance Stroll emlékezetes malajziai ütközése, illetve a stewardok azon döntése, mely szerint egyik felet sem büntették meg közvetlenül a futamot követően. A dobogó alsó fokára (26 ezer olvasóval) szintén Vettel állhatott fel, méghozzá azzal, hogy az FIA "közmunkára ítélte" őt az Azerbajdzsáni Nagydíjon elkövetett tette (nekihúzta a Ferrarit Hamiltonnak) miatt.

vettel-hamilton_1



A három leolvasottabb cikk után sajnos ismét egy szomorú hír következik (23 ezer olvasó), amely arról szól, hogy Billy Monger lábát amputálni kell - ezt azonban ismét egy Vettel-hír követi (19 ezer), amely szerint a Ferrari 120 millió eurós ajánlatot tett a német elé, hogy hosszabbítson az istállóval. A hatodik helyen érkezik az első magyar vonatkozású cikk (19 ezer), amelyben arra biztattuk olvasóinkat, hogy szavazzák meg, ki volt az év legjobb magyar autóversenyzője.

A lista következő tagja (18 ezer) a Michael Schumachert övező titoktartást taglalja és ebben a menedzser, Sabina Kehm elmondja, hogy mindez a hétszeres világbajnok saját kérése volt. A folytatásban ismét előkerül Vettel (16 ezer), akivel kapcsolatban felmerült, hogy a Stroll-esetnél szándékosan törte össze a Ferrarit, majd ismét ő kerül terítékre (16 ezer), pontosabban a Red Bull, hiszen korábbi csapata a német mellé állt a bakui Hamilton-affért követően. A tíz legolvasottabb cikk közé éppen befért (szintén 16 ezer) még egy januári hír, amely Bernie Ecclestone lemondásáról szól.

Meg kell említenünk, hogy épphogy lemaradt erről a toplistáról három szöveges élő közvetítésünk, hiszen a Le Mans-i 24 órásról, az első barcelonai F1-es tesztnapról, valamint az Indy500-ról szóló tudósításunkat is rengetegen követték figyelemmel.

Tehát a tíz legolvasottabb cikkünk 2017-ben:

1. Gyász: Meghalt Nicky Hayden
2. Gyors ítélet született a Stroll-Vettel ügyben 
3. Vettelt közmunkára ítélte az FIA 
4. Amputálni kellett a balesetet szenvedő F4-es lábát 
5. 120 milliós ajánlat Vettelért, aki Raikkönent is akarja 
6. Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire! 
7. Schumacher saját kérése miatt van a titoktartás 
8. Vettel szándékosan törhette össze az autóját 
9. A Red Bull is Vettel mellé állt 
10. Vége: Lemondott Bernie Ecclestone

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: