DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hülkenberg keményen odaszólt Magnussennek

Ugye emlékszünk Kevin Magnussen „golyós” reakciójára a Magyar Nagydíj után, amikor Hülkenberget küldte el messzire. A német sem maradt adós, szerinte Magnussen csak valaki, aki Verstappen akar lenni.

Nico Hülkenbergnek elég kalandos versenye volt a Hungaroringen vasárnap, ebből vesztesen jött ki, mert a pontszerző helyek közelébe sem került, végül fel is adta a futamot. Már a rajtnál összekoccant Romain Grosjeannal, aminél ugyan nem büntették meg, de inkább Hülkenberg volt a hunyó. A verseny későbbi szakaszában Grosjean csapattársa, Magnussen visszaadta a kölcsönt és egy alkalommal leterelte a pályáról egy előzési kísérletnél német kollégáját.

Magnussen büntetést kapott a dologért, a Renault német pilótája pedig zokon vette a dán manőverét és a nyilatkozatadás közben odasétált hozzá és kicsit beolvasott neki. Magnussen reakciója csak annyi volt, hogy „Sz-p-ogasd a golyóimat”. Azóta Hülkenberg már egy képpel is reagált erre, ám azóta egy nyilatkozattal is megerősítette véleményét.

Hülkenberg odaszólt Magnussennek


„Bárcsak a versenyről beszélne ilyen sok ember! E pillanatban a Formula-1-ben más kihívások vannak, nem pont egy Verstappenné válni akaró pilóta heréi. Nem vagyok éppen egy botrányhős a médiában. Ha bárkivel problémám van, akkor szemtől szemben beszélem meg vele, mit gondolok róla” – fogalmazott igen élesen Magnussenről Nico Hülkenberg, szerinte a dán csak ezzel a beszólásával tudott kitűnni a fiatalok közül.

„A rajongók olyan Formula-1-et szeretnénk látni, ahol éles a verseny és mindenki nyíltan kimondja, amit gondol. Ettől is mókás az F1, különösen a forrófejű emberek megnyilvánulásaival együtt. Kicsit olyan, mintha Kevin a kistestvérem lenne. Nem tudja máshogy megvédeni magát, így csak mosolygok a kommentárjain” – tette hozzá a rutinos német pilóta.

Vajon elsimul a szembenállás, vagy várhatjuk a következő menetet? Kicsit olyan, mint a vihar egy kanál vízben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: