DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

F1 hírek

F1-es Szingapúri Nagydíj, 1. edzés – eredmény

A két Ferrari zárta az első két helyen az első F1-es edzést Szingapúrban, erős a fejlesztett McLaren, az Aston tempója hiányzik. Az 1. edzés erdménye.

részletek

Hüllőinvázió és Ferrari 1-2 az első edzésen

A Ferrari diktálta a tempót a megújult vonalvezetésű szingapúri pályán az első szabadedzésen, de a Red Bull sem volt messze és a McLaren fejlesztései is jónak tűnnek. Közben gyíkok lepték el a pályát.

részletek

Haas: Mélypont Monzában és koncepcióváltás

A fejlesztési irány zsákutcába futott, a Haas inkább le sem gyártotta az idei fejlesztéseket. Austinban viszont teljesen megújul az F1-es modell, természetesen a Red Bull mintájára.

részletek

Hamilton: A Mercedesnek szintet kell lépnie

Lewis Hamiton úgy látja, nem okolhatja senki sem a Red Bullt azért, mert sokkal jobb autót építettek bármely másik csapatnál. Ugyanakkor a Mercedesnek szintet kell lépnie, hogy felvegyék a versenyt.

részletek

Sainz nem számít monzai tempóra Szingapúrban

A Ferrari spanyolja szerint a szingapúri pálya kevésbé fog feküdni az SF-23-nak – azonban egyre magabiztosabb az autóban, és konzisztensebb eredményeket szállítana csapatának.

részletek

Hamilton a Red Bullt támadja Marko miatt

A Red Bullnak fel kellett volna lépnie Helmut Marko „teljességgel elfogadhatatlan” szavaival szemben – így gondolja Lewis Hamilton, aki hangsúlyozta: a Mercedes nem így működik.

részletek

Wiki-ügy: „A Mercedesnek szar versenye volt”

Max Verstappen csípős reakciót adott Toto Wolff „wikipediás” nyilatkozatára: szerinte az F1-es csapatfőnöknek saját istállójával kellene foglalkoznia – Horner pedig vicces kedvében volt.

részletek

Perez megvédte a „dél-amerikaizó” Markót

Nem tekinti személyes sértésnek a származását illető (ráadásul téves) megjegyzést Sergio Perez, aki megbocsátott Helmut Markónak – mert ismeri őt, és tudja, hogy "nem úgy értette".

részletek

Bejelentette 2024-es F1-es pilótáit a Sauber

Nincs változás: Valtteri Bottas mellett Guanyu Zhou szerződése is hivatalossá vált a következő szezonra – ezt jelentette be csütörtökön az Alfa Romeo F1 Team Stake.

részletek

Nem zárta ki az F1-es visszatérést Vettel

Úgy beszélt az F1-es visszatérés lehetőségéről Sebastian Vettel, hogy egyáltalán nem zárta azt ki megfelelő ajánlat esetén. Szerinte jelenleg nem mondhat nemet erre a kérdésre.

részletek

Sargeantnak ki kell érdemelnie az ülését

James Vowles elárulta: Logan Sargeantnek meg kell dolgoznia a 2024-es szerződéséért, és elkezdeni felzárkózni Albonhoz – ám a csapatfőnök szerint jó úton van az amerikai.

részletek

Eldőlt a kínai F1-es pilóta jövője?

Minden jel arra utal, hogy elhárultak az akadályok Guanyu Zhou szerződéshosszabbítása elől, így a kínai pilóta jövőre is a Sauber kötelékében maradhat. Mutatjuk a részleteket.

részletek