DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

F1 hírek

„Nem ez volt életem köre” – Verstappen

A szél is trükkössé tette a helyzetet, de a harmadik rajthelye miatt sem aggódik a címvédés előtt álló F1-es világbajnok. Perez szerint elszúrták a Q3-at.

részletek

Nem csak a körelvétel miatt esett ki Hamilton

Elvették ugyan az egyik körét, de a hétszeres F1-es világbajnok amúgy is küszködött a Mercedese egyensúlyával a Katari Nagydíj sprintidőmérőjén.

részletek

„Csak én nem végzek jó munkát” – Norris

Tegnap és ma is pole-t kellett volna szereznie – így érzi a McLaren brit F1-es pilótája Katarban, aki frusztrált a sorozatos hibái miatt, miközben elég gyors az autója.

részletek

Piastri: Adok még öt percet az FIA-nak…

A tegnapi körelvétel után érthetően boldogan nyilatkozott a sprintpole megszerzése után a McLaren újonc F1-ese – de vajon nyerhet-e szombat este?

részletek

Katari Nagydíj: A sprintszétlövés eredménye

A két McLaren állhat fel az első sorba a katari sprinten, miután Max Verstappen előtt megnyerték a sprintszétlövést. Itt a végeredmény.

részletek

McLaren első sor: Piastri Norris előtt!

Rengeteg körtörlés tarkította az „ismerkedés” miatt halasztott F1-es sprintszétlövést, de a McLarenek nem a törlések miatt, hanem erőből verték meg Verstappent.

részletek

Pirelli: Túl gyors a tempó a rázóköveken

Kevesebb mint egy órával a sprintszétlövés tervezett kezdési időpontja előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Pirelli Katarban, miután gondok adódtak az abroncsokkal a pénteki nap után.

részletek

Botrány készül: gond van a gumikkal Katarban

A gumiabroncsok pénteki rutinszerű ellenőrzése során nem várt problémába ütközött a Pirelli, amely miatt később kezdődik a sprintszétlövés és a futamon is szokatlan változások lehetnek.

részletek

Húszmillióval többet költhetnek a gyengébbek

Módosított költségvetési tervein az FIA, ugyanis a négy leggyengébben szereplő csapatnak extra 20 millió dolláros, infrastruktúrára fordítható befektetést engedélyezett a szövetség.

részletek

„Minden csapattulajdonos fehér” – Hamilton

Félreértették nyilatkozatát, nem az Andrettit támogatja, hanem az új csapat bevonását. A brit további követelményeket szabna meg az F1 helyében: sokszínűséget várna el a legfelső szinttől lefelé.

részletek

Kiakadtak a Williamsnél a 11. csapat hallatán

Katarban több F1-es csapatvezető is felszólalt egy 11. istálló érkezése ellen. Senkinek sem az Andrettivel és a GM-mel van baja, inkább a pénzügyi stabilitásukat féltik. Leginkább a Williams ódzkodik.

részletek

Sainz nem lepődött meg a Q2-es kiesésen

A Ferrari spanyolja végig szenvedett az F1-es Katari Nagydíj időmérőjén, egyszerűen nem talált tapadást. Csapattársa Q3-ba jutott, de ő is frusztrált volt.

részletek