DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

F1 hírek

Russell: Túl fogjuk tenni magunkat rajta

Csalódott a kihagyott dobogós helyezések miatt, ám meg tudják beszélni az incidenst – véli George Russell a Hamiltonnal történt első körös ütközését követően Katarban.

részletek

„Nem szégyen kiállni, ha rosszul vagy”

Betegséggel küzdött az F1-es Katari Nagydíjat rosszullét miatt feladó Logan Sargeant – Russell az ájulás szélén volt, Stroll egyből a mentőkhöz szaladt, Ocon a sisakjába hányt.

részletek

Az F1 vb-pontversenyének állása Katar után

Verstappen már világbajnok, a McLaren az Aston nyakára esett, előzött az Alfa Romeo: így állnak a vb-tabellák öt fordulóval a vége előtt.

részletek

Hamilton magára vállalta a felelősséget

Elsőre nem értette mi történik, de tudja, hogy az ő hibája volt: a hétszeres F1-es bajnok elismerte felelősségét az elsőkanyaros ütközésért – véget ért a brit nagy pontszerző sorozata.

részletek

„A miénk volt a legjobb tempó” – Norris

Suzukához hasonlóan ismét a második és harmadik helyen futottak be a McLarenek, csak ezúttal Piastri végzett előrébb: mindketten elfáradtak a háromkiállásos F1-es Katari Nagydíjon.

részletek

Verstappen: Az egyik legnehezebb verseny volt

Az immár háromszoros F1-es világbajnok Max Verstappen elismeréssel szólt a McLarenekről, s azt is kijelentette, hogy az első etapban nyerte meg élete egyik legnehezebb versenyét.

részletek

F1-es Katari Nagydíj: a futam végeredménye

Verstappen a 14. győzelmét aratta, a McLaren újabb kettős dobogót szerzett, Hamilton már a rajtnál kiesett: a szezon 17. nagydíjának végeredménye.

részletek

Verstappen győzött a McLarenek előtt Katarban

Hiába a három kerékcsere, ez sem állította meg a már F1-es világbajnok hollandot, míg Piastri és Norris révén ismét kettős dobogót ünnepeltek a wokingiak. Hamilton már az első kanyarban kiesett.

részletek

Az F1-es Katari Nagydíj rajtrácsa

Max Verstappen kezdheti meg az élről a három kiállásos Katari F1-es Nagydíjat, mögötte a Mercedesek, Alonso, Leclerc és Piastri – Perez a bokszból vághat neki a versenynek.

részletek

Hivatalos: 18 kört lehet menni ma egy szetten

Biztonsági okokból különleges szabályt hoztak az F1-es Katari Nagydíjra: a versenyzők a pénteken tapasztalt problémák miatt legföljebb 18 kört tehetnek meg egy szett abroncson.

részletek

„Nem fogok megváltozni” – Stroll a lökésről

Rengeteg újságírói kérdést kapott szombati borulásáról Lance Stroll. A kanadai F1-es tisztázta, edzője „tesó”, nem változott meg kapcsolatuk a katari incidenssel.

részletek

Gumiügy: A versenyzők a hírekből tudták meg

Sainz és Russell a jobb kommunikációt sürgeti. Verstappen és Piastri bízik az FIA döntésében, a brit azonban úgy érzi: nem kellene kötelező három kiállást előírni az F1-es nagydíjra.

részletek