DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
Egyéb

Podcast: Veteránok sikereivel indult a szezon

Már csak Peterhansel sikeresebb, mint Al-Attiyah, két „nyugdíjas” küzdött a Monte elsőségéért, Castroneves Daytona-győzelemmel hangolt a szezonra – a Formula–E pedig ellentmondásosabb, mint valaha.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Szokás szerint az immáron világbajnoki rangú Dakarral kezdődött az új motorsportszezon, s a sivatagi versengés idén is számos érdekességgel szolgált számunkra. A karrierje során már negyedik különböző vb-sorozatban dobogót szerző Sebastien Loeb aztán egyetlen napnyi pihenés után továbbindult Monte-Carlóba, ahol megszerezte karrierje 80. WRC-futamgyőzelmét a másik legendás francia „nyugdíjas” ellenében – Daytonában pedig a hozzá és a Dakar-győztes Al-Attiyah-hoz képest egész fiatal Castroneves ünnepelhetett, aki négy év szünet után készül ismét teljes IndyCar-szezonra. Megpróbáltuk azt is megjósolni, mit hozhat az idei év az endurance-versenyzéssel kacérkodó Sebastien Ogier-nek (ez olyan jól sikerült, hogy nem sokkal a felvétel után be is jelentették azt, amit jósoltunk neki), ezenkívül szót ejtünk még az új szabályok ellenére ismételten rengeteg kritikát kapó Formula–E szezonnyitójáról, ahogy röviden arra is kitérünk, mi várható az F1-ben a következő hetekben.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Januári adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2



stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: