Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

túlmelegedés

Wolff tart a Mercedes technikai hibáitól

Irigylésre méltó helyzetben van a Mercedes, az idei kilenc futamot mindkét pilóta sikerrel befejezte. A csapatfőnök azonban rámutatott, már voltak kisebb gondjaik, amikre jobb, ha vigyáznak.

részletek

Hamilton arra számít, más pályákon is szenvedni fognak

A Mercedes idén először alárendelt szerepet játszott Ausztriában, ennek legfőbb oka a nagy hőség volt. Lewis Hamilton pont emiatt gondolja, idén ez még többször előfordul majd velük.

részletek

Raikkönen kiállása kényszerű volt

Egyáltalán nem volt tervezett Kimi Raikkönen korai bokszkiállása, de egy balszerencse miatt fékhűtési problémák léptek fel, amit orvosolni kellett. A kármentés sikerült, négy pont a jutalma.

részletek

Surer: A Ferrari hűtési gondokkal küzdhet

A Scuderia csapatfőnökének nemrég tett nyilatkozata alapján az egykori F1-es versenyző úgy véli, a motorral kapcsolatos megbízhatósági problémákat túlmelegedés okozhatja. Valóban így van?

részletek

Villeneuve: Ezért nincs előzés az F1-ben

Másfél éve panaszkodnak a pilóták, hogy a túl bonyolult aerodinamika miatt nem lehet előzni a Formula-1-ben. Az 1997-es világbajnok azonban teljesen más okból érzi az előzés hiányát.

részletek

Hamilton: A nappali szabadedzés borzalmas és felesleges

Lewis Hamilton szerint Bahreinben a pénteki szabadedzés teljes időpocsékolás, mert borzalmas és felesleges is. A hőség miatt borzalmas vezetni, gyakorlati haszna pedig szinte nulla.

részletek
Olvastad már?