DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

benSulayem

Megosztott vb-cím lenne 2008 megoldása Massa szerint

Nem akarja elvenni a világbajnokságot Hamiltontól Felipe Massa, aki állítja: nem beszélt az FIA elnökével, holott Ben Sulayem ennek ellenkezőjét állítja.

részletek

Konspiráció az Andretti ellen, Hungaroring-építkezés – szerdai F1-es hírek

Indul a felújítás második üteme, Ben Sulayem kifakadt, hurrikán is hatással lehet a Mexikóvárosi Nagydíjra, nem a második helyen múlik Perez ülése: október 25. hírei.

részletek

A Cadillacnél próbálják megfúrni az Andrettit?

Az F1 állítólag a partnert kérte meg arra, ne támogassa az amerikai csapatot. Az FIA elnöke pedig a sajtónak fakadt ki: Ben Sulayem sérelmezi, hogy fia halálakor is csak támadták őt a csapatok.

részletek

Egymilliós bírság, egyedi Red Bull és Williams – csütörtöki F1-es hírek

A Red Bullnál cáfolják a Perezzel és Markóval kapcsolatos pletykákat, megnégyszerezték a versenyzőkre kiszabható büntetést, a Formula.hu tudósítója Austinból jelentkezett.

részletek

FIA: Nem fogjuk a sikerekért büntetni a Red Bullt

Mohammed ben Sulayem szívesen vár javaslatokat, hogyan lehetne megtörni Verstappenék F1-es uralmát – de úgy, hogy közben fair marad a küzdelem.

részletek

FIA: Nem marad motor nélkül az Andretti

Mohammed ben Sulayem FIA-elnök rámutatott: szabály kötelezi a legkevesebb csapatnak F1-es erőforrást szállító gyártókat az ellátásukra.

részletek

„A pápa előbb válik el, mint az FIA és az F1”

A pályáknak kötelessége helyet biztosítani az Andretti számára és a Liberty is akarja őket – erről beszélt az FIA elnöke, aki azt is leszögezte, hogy nem lesz kenyértörés a két szervezet között.

részletek

FIA-elnök: Több csapat, kevesebb verseny kell az F1-be

Mohammed ben Sulayem álma, hogy feltöltsék a 12 csapatos rajtrácsot az F1-ben: szerinte nem istállóból, hanem futamból van jelenleg túl sok…

részletek

Dobhatja az FIA a problémás F1-es pályákat

Mohammed ben Sulayem egyértelműen kijelentette: ha nem oldják meg a helyszínek a pályahatárokkal kapcsolatos gondokat, repülhetnek a naptárból.

részletek

Új Ferrari, új csapat(név) – pénteki F1-es hírek

Perez gondjai, az Aston Martin nyári szünet utáni fejlesztései, Alonso kapcsolata Verstappennel és Stroll-lal, az F2-es és F3-as naptár: egy helyen a napi hírek.

részletek

„Az F1 a csúcs, de nem az F1 a minden” – Mohammed ben Sulayem

Az FIA elnöke a Formula.hu-nak adott exkluzív interjúban elmondta, hogy hogyan gondolkodik vezetőként, mi a víziója, mi a küldetése.

részletek

Exkluzív: heteken belül jöhet a bejelentés az új F1-es csapatokról

Az FIA elnöke, Mohammed ben Sulayem adott hosszabb interjút a Formula.hu-nak, amiben több fontos F1-es témát is érintett.

részletek