Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 9. kedd

benSulayem

Alonso elnézést kért a kirohanásáért

A felügyelőket és a versenyigazgatót is kritizálta a Miamiban kapott büntetése után a kétszeres F1-es világbajnok, aki viszont az FIA elnökével folytatott beszélgetés után finomított az álláspontján.

részletek

Nem kért bocsánatot, de nem bünteti az FIA Alonsót

A stewardokat és a versenyigazgatót is inkompetensnek titulálta a kétszeres bajnok. Az FIA-nak is jelentették, végül Mohammed ben Sulayemmel megállapodott, hogy nem kér bocsánatot, de továbblépnek.

részletek

Domenicali: Garantálták a biztonságunkat

Pénteken az Aramco olajfinomítójának megtámadása után kérdésessé vált az F1-es futamhétvége sorsa, az egyeztetések azonban azt az eredményt hozták, hogy a versenyt biztonságosan meg lehet tartani.

részletek

Döntés: Az FIA nem tiltotta ki az oroszokat

A nemzetközi szövetség rendkívüli ülésén hozott döntést: az orosz és belorusz csapatok nem vehetnek részt a nemzetközi versenyeken, de a versenyzők maradhatnak, semleges színeket képviselve.

részletek

Ben Sulayem: Megőrizzük az FIA becsületét

Optimistán nyilatkozott az Abu Dhabi Nagydíj ügyében folyó vizsgálódásról a Nemzetközi Automobil Szövetség friss elnöke, aki ígéri, 2022-ben is remek szezonra készülhetünk.

részletek

Csak két hónap múlva lesz eredménye az FIA-vizsgálatnak

Rossz hírt közölt a Nemzetközi Automobil Szövetség azoknak, akik abban bíznak, gyorsan lezajlik a vizsgálódás az Abu Dhabi Nagydíj vitás döntései kapcsán. Csak a szezonnyitón teszik közzé az eredményeket.

részletek

Marko: Következetes döntéseket várunk a jövőben

Dr. Helmut Marko, a Red Bull főtanácsadója abban reménykedik, hogy 2022-ben következetesebb döntéseket látunk majd a versenyfelügyelőktől. A legjobb mégis az lenne, ha hagynák versenyezni a pilótákat.

részletek

FIA-elnök: Nem lesz bocsánat Hamiltonnak

Pénteken megválasztotta az FIA Jean Todt utódját. Az elnöki pozícióba előlépő Mohammed ben Sulayem első sajtótájékoztatóján természetesen megkapta az év legégetőbb kérdéseit.

részletek

Mohammed ben Sulayem az FIA új elnöke

Megtörtént a szavazás, a voksok több mint 60%-át kapta a dubaji jelölt - ő ülhet bele Jean Todt megüresedett székébe.

részletek