Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Zolder

Nem szerepel a Hungaroring a DTM 2019-es naptárában

A szezonzáró előtt a német túraautós széria kiadta jövő évi menetrendjét két új pályával. Egyben arra is fény derült, hogy az új női bajnokság, a W Series a DTM kísérője lesz.

részletek

Zolderba érkezett a kamion Európa-bajnokság

Egyre kiélezettebb a csata az FIA ETRC kamion versenyzői között, akik a hétvégén Belgiumba, Zolderba látogatnak.

részletek

Ezüstéremmel kezdett a GT4 Eb magyar versenyzője

Mór Csaba és olasz versenyzőtársa Patrick Zamparini a hétvégén a belgiumi Zolderben álltak rajthoz a GT4 Európa Bajnokság első fordulóján.

részletek

Vasárnap is értékes pontokat szerzett Kiss Norbi Zolderben

Lehet, hogy a katarzissal felérő szombati nap estéje kissé megviselhette a német legénységet, a magyar pilótával, mert ezúttal az időmérőn a megszokotthoz képest kevésbé ment jól a Mercedes.

részletek

Kiss Norbi parádézott Zolderben

Pénteken borongós-esős idő fogadta a kamion Európa-bajnokság mezőnyét. Szombatra azonban kivirradt, sőt felvirradt a Tankpool24 Racing Team történetének eddigi legsikeresebb napja.

részletek

Györfi Alen újabb bravúrra készül Zolderben

A hétvégén a belgiumi Zolderben folytatódik a német nemzeti bajnokság, az IDM, ahol ezúttal Györfi Alen képviseli a 220 Volt H-Moto Team csapatát. A korábbi Európa-bajnok eddig fantasztikus szezont produkál, hiszen a szezonnyitó nürburgringi versenyen dobogóra állhatott pályafutása első Supersport futamán, majd duplázni tudott az Alpok-Adria sorozat poznani versenyhétvégéjén. Györfi Alen abban bízik, a jó sorozata Zolderben sem fog megszakadni.

részletek

Elhunyt Frank Williams első versenyzője

67 éves korában, tegnap elhunyt Patrick Neve, akinek ugyan magasra ívelő karriert jósoltak annak idején a szakemberek, de sosem tudott kiteljesedni és pályafutása is meglehetősen rövidre sikeredett.

részletek

Csehország után újabb nehéz hétvége Kiss Norbinak

Norbi tudta előre hogy nehéz két versenyhétvége lesz a Cseh és a belgiumi helyszíneken. Zolder-ben is beigazolódott hogy a lassú sikánokkal tűzdelt pályák nem fekszenek az idei évben Norbinak, aki azért továbbra is elégedettnek tűnt:

részletek

Retro - Bojkottálókból dobogósok egy nap alatt

1973-ban ezen a napon első alkalommal versenyzett az F1 mezőnye a belgiumi Zolderben. A futam hajszálra került a törléstől, végül mégis azok döntötték el egymás között a győzelmet, akik a legkevésbé akartak rajthoz állni.

részletek

Retro – A legendás 27-es halála

Gilles Villeneuve halálának évfordulóján a tragédia körülményeit és utóhatásait idézzük fel: a milliók szemébe könnyet csaló balesetet, melyet az F1 látszólag másnapra megpróbált elfelejteni.

részletek

Belgiumban zárult a Lotus Cup Eastern Europe 2015-ös szezonja

A Lotus Cup Eastern Europe idei hatodik, s egyben szezonzáró versenyhétvégéjére Zolderben került sor szeptember 19-20-án, a Kamion Európa-bajnokság egyik betétfutamaként, egy mezőnyben a Lotus Cup Europe versenyzőivel.

részletek

Zolder: Kiss Norbi győzelmével és második helyével a címvédés kapujában!

Még a szombati napnál is eredményesebben alakult a vasárnap Kiss Norbert számára Zolderben, hiszen a pole pozíció megszerzése után rekordot döntött az egy szezonon belüli futamgyőzelmeket illetően, majd a második versenyen remek felzárkózás után második lett. A magyar pilótát ezzel már csak néhány pont választja el az újabb Európa-bajnoki címtől.

részletek
Olvastad már?