DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Vietnam

Előzésszimulátorral tervezik az új F1-es pályákat

Az F1 amerikai vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb szórakozást nyújtsa a nézőknek, ennek érdekében pedig különféle technológiákat is bevet, például az új pályák megtervezésénél.

részletek

Valaki már össze is hegesztette a vietnámi pályát

Egy lelkes szimulátorjátékos a térképek és a publikált vonalvezetés alapján már be is digitalizálta a 2020-ban érkező hanoi versenypályát. Egyáltalán nem hivatalos, és biztosan nem precíz, de valami hasonlóra lehet számítani.

részletek

Sajtó: Eldőlt, jön a Vietnami Nagydíj

Egyes források szerint megtörtént a megegyezés és a jövő hónapban hivatalosan is bejelentik, hogy 2020-tól egy új helyszínnel bővül az F1-es versenynaptár.

részletek

Carey: Hanoiban lehet a következő utcai verseny

A Formula-1 új vezetője szerint egy vietnámi futam kompenzálná Malajzia kiesése miatt a sportág ázsiai területvesztését, ugyanakkor ahhoz ragaszkodna, hogy továbbra is Európa legyen a száguldó cirkusz központja.

részletek

A városi versenyek jelenthetik az F1 jövőjét

Idén három klasszikus utcai pálya van az F1-ben, ám Baku, Monaco, és Szingapúr mellé a jövőben további városi versenyeket szeretne a Liberty Media. Hermann Tilke szerint ez nagyon is jó a sportágnak.

részletek

Három új verseny csatlakozhat 2019-ben

Több új helyszín áll előrehaladt tárgyalásban a Formula-1-gyel: második nagydíj az USA-ban, továbbra délkelet-ázsiai és dél-amerikai futam kerül jó eséllyel a versenynaptárba.

részletek

Nagyon komoly jel az F1-es Vietnami Nagydíjra

A sportág egyik főtámogatója már egy évvel ezelőtt úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretne futamot látni a délkelet-ázsiai országban, most az F1 vezetői hivatalos tárgyalásokat folytatnak egy jövőbeli versenyről.

részletek

A Heineken Vietnamba vinné az F1-et

A sportág szponzorának márkaigazgatóját arról kérdezték, ha egy új helyszínt adhatna a versenynaptárhoz, mit választana – sokakat valószínűleg meglepett válaszával.

részletek

Vietnam is F1-es pályát épít?

Délkelet-Ázsia jelenleg két F1-es futammal és egy pilótával képviselteti magát a sportágban, de könnyen lehet, hogy hamarosan egy újabb helyszín csatlakozik majd a versenynaptárhoz.

részletek