Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

VértesRali

Kondella-Szilassy: Felemás versenyt zártak

Sikerült megvalósítani a tervét a Solid Racing Team hondás egységnek a Vértes Ralin. A Kondella Péter – Szilassy Arnold duó tudta, hogy nem tudja felvenni a versenyt a 12 év fejlesztési különbségű R2-es kocsikkal, de tudtak önmagukhoz képest gyorsulni.

részletek

Mindent vitt a Vértes Ralin a HQ Racing párosa

Legutóbb Egerben az első ralis dobogót ünnepelte Hangodi Bendegúz, de az első győzelem sem váratott sokat magára: navigátorával, Patkó Gáborral ők bizonyultak a leggyorsabbnak a Peugeot 208 Kupa mezőnyében a Vértes Ralin.

részletek

Jó taktika, szoros véghajrá - Turán Friciék második helyen zárták a Vértes Ralit

Turán Frici és Bagaméri Laci jól felépített taktikával, több másodperces előnnyel szinte végig vezettek a vasárnapi Vértes Ralin a Volkswagen Polo GTI R5-tel. A verseny az utolsó gyorsasági szakaszig kiélezett volt, végül Friciék a második helyen végeztek az Országos Rali Bajnokság negyedik futamán.

részletek

Vértes Rali: Velenczei első abszolút győzelme

Élete első Rali1-es győzelmét szerezte a Székesfehérvár Rali helyett beugró helyszínen Velenczei Ádám. A skodás kezéből egy időre kicsúszott a vezetés, de sötétedés után óriásit mentett.

részletek

Vértes Rali: Új név, ismerős pályák

A tavalyi Székesfehérvár Rali helyét idén ugyan a Vértes Rali veszi át, de van, ami változatlan. Az Országos Rallye Bajnokság negyedik, aszfaltos futamán október 11-én természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel, hogy újra az élbolyban autózhassanak.

részletek
Olvastad már?