Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 29. hétfő

VértesRali

ORB: Ostberg nyerte a Vértes Ralit, de Hadik is örülhet

Csomós Miklós megcsinálta a szükséges kármentést, de így is mérhető előnybe került Hadik András az utolsó futam előtt - Mads Ostbergnek nem volt ellenfele a Vértes Ralin és Velenczei Ádám is dobogóra állhatott.

részletek

Ostberg vezet, Hadik nyeregben

Csomós Miklós defektje után a címvédő van kedvező helyzetben a Vértes Ralin, bár a magyar bajnokság hatodik futamát a regnáló világbajnok vezeti. A szombati nap összefoglalója.

részletek

Újra pezsgőzne a magyar futam után Ostberg

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét a magyar ralibajnokságban versenyez a WRC2 regnáló bajnok párosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen. A Citroen Rally Team Hungary színeiben induló norvég kettős győzelemmel ünnepelhette legutóbbi szereplését Pécsen és a csapat most is nyerni szeretne a Mór központú Vértes Ralin. A Tagai Racing Technology által biztosított Citroen C3 Rally2 autójukkal csütörtökön tesztelnek, pénteken a pályabejárást teljesítik, szombat - vasárnap a Vértes aszfaltos útjain zajlik a futam.

részletek

Vértes Rali: Egy hónap után vissza a versenypályára

Több mint egy hónapos nyári szünetet követően augusztus 27-29. között a Mór központú Vértes Rallye-val tér vissza a Magyar Országos Rallye Bajnokság. Az aszfaltos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5 versenyautóval.

részletek

Rongits: „Big moment” a Vértes Ralin

Idei második győzelmét aratta Rongits Attila és Hannus László az Országos Rally Challenge-ben a Vértes Ralin. Mivel a Power Stage-et is megnyerték, maximális pontot szereztek, ezzel tovább növelték előnyüket a bajnokság élén. A látszat ellenére a verseny nagyon szoros volt, Rongóék jól választottak gumit, de így is akadt egy big momentjük.

részletek

Kondella-Szilassy: Felemás versenyt zártak

Sikerült megvalósítani a tervét a Solid Racing Team hondás egységnek a Vértes Ralin. A Kondella Péter – Szilassy Arnold duó tudta, hogy nem tudja felvenni a versenyt a 12 év fejlesztési különbségű R2-es kocsikkal, de tudtak önmagukhoz képest gyorsulni.

részletek

Mindent vitt a Vértes Ralin a HQ Racing párosa

Legutóbb Egerben az első ralis dobogót ünnepelte Hangodi Bendegúz, de az első győzelem sem váratott sokat magára: navigátorával, Patkó Gáborral ők bizonyultak a leggyorsabbnak a Peugeot 208 Kupa mezőnyében a Vértes Ralin.

részletek

Jó taktika, szoros véghajrá - Turán Friciék második helyen zárták a Vértes Ralit

Turán Frici és Bagaméri Laci jól felépített taktikával, több másodperces előnnyel szinte végig vezettek a vasárnapi Vértes Ralin a Volkswagen Polo GTI R5-tel. A verseny az utolsó gyorsasági szakaszig kiélezett volt, végül Friciék a második helyen végeztek az Országos Rali Bajnokság negyedik futamán.

részletek

Vértes Rali: Velenczei első abszolút győzelme

Élete első Rali1-es győzelmét szerezte a Székesfehérvár Rali helyett beugró helyszínen Velenczei Ádám. A skodás kezéből egy időre kicsúszott a vezetés, de sötétedés után óriásit mentett.

részletek

Vértes Rali: Új név, ismerős pályák

A tavalyi Székesfehérvár Rali helyét idén ugyan a Vértes Rali veszi át, de van, ami változatlan. Az Országos Rallye Bajnokság negyedik, aszfaltos futamán október 11-én természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel, hogy újra az élbolyban autózhassanak.

részletek
Olvastad már?