Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Tandy

WEC: Gigászi csatára számíthatunk 2017-ben

Van, aki szerint nem hogy nem okoz gondot az Audi távozása, de nagyobb lehet a küzdelem, mint valaha - azt is elárulta, hogy mire alapozza ezt. Valóban minden idők egyik legjobb éve jön?

részletek

Le Mans-i győztes ül Webber helyére

Ha minden igaz, jövőre egyedül Brendon Hartley érkezik úgy Le Mans-ba a Porsche LMP1-es pilótái közül, hogy még egyszer sem nyert a 24 óráson – megvan, kik lehetnek a távozó Webber utódai.

részletek

Jelentős változások a Porsche GT-programjában

A német gyártó úgy döntött, 2016-ban csupán a Le Mans-i 24 óráson vesz részt gyári alakulattal a GTE Pro kategóriában. A teljes szezont érintő projektet a Dempsey Proton Racing név alatt folytatják.

részletek

Kettős Porsche-győzelem a Le Mans-i 24 óráson

A Nico Hülkenberg, Earl Bamber, Nick Tandy összeállítású trió pazar teljesítménnyel megnyerte a 83. Le Mans-i 24 órást Webberék előtt. A Porsche 17. sikerét aratta, 24 év után újra aktív F1-es nyert.

részletek

Kiválasztották Hülkenberg Le Mans-i társait

A Porsche eldöntötte, kiket ültet be a német F1-es sztár mellé. Összegeztük a Le Mans-ban prototípussal induló autógyárak pilótafelállásait is, mindössze néhány üres mező maradt.

részletek

Három 919-es Le Mans-ban – Jönnek az F1-esek?

Az Audihoz hasonlóan a Porsche is indít egy harmadik autót a 2015-ös Le Mans-i 24 órás versenyen, ám az egyelőre nagy kérdés, hogy kik vezetik majd azt. GT-pilóták a jelöltek, de meglepetés is lehet.

részletek

3 autó? A Porsche új versenyzőket próbál ki

Nemcsak az F1-ben, hanem több Le Mans-ra készülő gyártónál is az a nagy kérdés, hogy két vagy három autó...? A Porsche még nem döntött, de már keresi egy esetleges harmadik prototípus versenyzőit.

részletek