DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Szingapúr

Latifi frusztrált, mert nem hallgatták meg a felügyelők

Jobban elfogadta volna a szingapúri ütközése után a büntetését, ha a stewardok az ő álláspontját is kikérik. A Williams pilótája szerint Zhounak is számítania kellett volna rá, hogy nem látja őt.

részletek

„Verstappen még mindig elég indulatos”

Dühös volt a szombati kvalifikáció után csapatára Max Verstappen, a viselkedése pedig jól mutatja, hogy a holland továbbra is eléggé temperamentumos tud lenni Martin Brundle szerint.

részletek

Wolff: Nehezebbé vált a második hely elérése

Alig szerzett pontot Szingapúrban a Mercedes, így jelentősen lemaradtak a dupla dobogót szerző Ferraritól a konstruktőri tabellán. Toto Wolff elmondta, miért volt ez igazán frusztráló számukra.

részletek

Aston: Ez a jutalma a fejlődésünknek

Egy hatodik és egy nyolcadik hellyel távozott Szingapúrból az Aston Martin, amely ezzel két helyet javítva már a hetedik a konstruktőri vb-tabellán. Mike Krack a teljes csapat munkáját dicsérte.

részletek

McLaren: Nyitott a csata az Alpine-nal

A franciák dupla nullázása és a saját negyedik-ötödik helyük révén a McLaren átvette a konstruktőri tabellán a negyedik pozíciót: Andreas Seidl szeretné, ha az évadzáróig harcolhatnának érte.

részletek

Hakkinen: Érthetetlen a Red Bull üzemanyagos hibája

A kétszeres világbajnok finn szerint ok-okozati összefüggés van Verstappen vasárnapi hibái és csapata szombati bakija között. Rettentő cikinek tartja az elszámolt üzemanyag-mennyiséget.

részletek

Hamilton: Az eső felnagyította a problémáinkat

Hiába volt az edzéseken biztató tempója a Mercedesnek, a hétszeres F1-es világbajnok szerint az esőben még inkább kijöttek a hiányosságaik. Azt is elmondta, minek szólt a futam eleji ingerült rádiózása.

részletek

„Latifinek többször kellene a tükröt néznie”

A Szingapúri Nagydíj első köreiben a falra szorított és emiatt kieső kínai szerint egyértelmű, hogy a Williams kanadaija hibázott – aki viszont saját bevallása szerint nem látta az Alfa Romeót.

részletek

Leclerc-t meglepte, ahogy Perez elhúzott tőle

A biztonsági autós újraindítás után egy ideig ott loholt a mexikói sarkában a ferraris, egyetlen hiba elég volt azonban ahhoz, hogy kiessen a DRS-távolságból, onnan pedig már nem volt visszaút.

részletek

Magnussen nem érti, miért kapott megint fekete-narancs zászlót

Idén már harmadik alkalommal kötelezték a dánt szárnycserére egy futam eleji kontakt során összeszedett sérülést követően: a Haas versenyzője szerint szó sem volt biztonsági kockázatról, ami ezt indokolta volna.

részletek

Binotto szerint a rajton úszott el Leclerc győzelme

A Ferrari csapatvezetője úgy véli, hogy jobb starttal a végeredmény is más lett volna vasárnap – de így is bőven talált pozitívumokat az F1-es Szingapúri Nagydíj hétvégéjében.

részletek

Döntés: Büntették Perezt, de maradt a győzelme

Az egyik esetért megrovást, a másikért öt másodperces időbüntetést kapott a biztonsági autós szabályokat megszegő Sergio Perez, aki így megtarthatta a Szingapúri Nagydíjon aratott győzelmét.

részletek