DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

SzardíniaRali

WRC: Tanak másfél év után nyert ismét

A Hyundai versenyzője kilenc szakaszgyőzelmet aratott a négynapos Szardínia Ralin a verőfényes napsütésben. A második helyet Craig Breenék szerezték meg, Rovanpera pedig növelte előnyét.

részletek

WRC: Újabb Hyundai-dráma, Ogier az élen

Ott Tanakot nem szeretik a ralizás istenei és a Hyundai is elképesztően szerencsétlen - a Toyota és Sebastien Ogier egyelőre köszöni szépen a lehetőséget. Szinte a teljes mezőny elfogyott.

részletek

WRC: Dani Sordo beugróként nyert a Hyundaijal

A Hyundai harmadik számú pilótájának a végére erősen megcsappant az előnye, ám így is sikerült megnyernie a Szardínia Ralit. Neuville második helyezésével a márka átvette a vezetést a bajnokságban.

részletek

WRC: Sordo közel a győzelemhez, Ogier a második

A Hyundai harmadik számú autója továbbra is stabilan vezet, mögötte viszont óriási csatát vív Neuville és Ogier - a listavezető Evans a negyedik, a címvédő Tanak a hatodik az utolsó nap előtt.

részletek

WRC: Sordo beugróként vezet, Tanak bajban

A Hyundai harmadik számú pilótája vezet Olaszországban - a címvédő Ott Tanaknál megint elromlott az autó, Evans és Ogier a pályák miatt maradt le. Teemu Suninen nagyot ment.

részletek

WRC: Tanak átvette a vezetést

Ott Tanak átvette a vezetést Dani Sordótól a Szardínia-rali szombati napján. Kiélezett a küzdelem az élen, miközben a tegnapi hiba után Ogierék tovább szenvednek.

részletek

Apróságokon, „hülye hibákon” múlt az olasz győzelem Ogier szerint

Ahogy maga a lemaradása is apró volt a később győztes Thierre Neuville-hez képest, úgy Ogier szerint pont ilyen kis hibák vezettek ahhoz, hogy végül nem ők nyerték a WRC szárd raliját. A címvédő szerint a Fordnak is változtatnia kell.

részletek

Elképesztő: Hét tizeddel nyert Neuville a Szardínia Ralin

Szombat este már látszott, hogy óriásit fog vívni a Szardínia Rali első helyéért a világbajnoki címvédő Sebastien Ogier, valamint a pontversenyt vezető Thierry Neuville, ez pedig abszolút be is igazolódott.

részletek

WRC: Ogier és Neuville fej-fej mellett

Alig négy másodperc a különbség a két pilóta között a Szardínia Rali utolsó napját megelőzően - óriási harc várható a hátralévő gyorsaságikon.

részletek

WRC: Észt győzelem Szardínián

A nagyok lemorzsolódtak – balesetek, lefulladás, alulkormányzottság, váltó- és turbóhiba – így végül Ott Tanak karrierje első győzelmét szerezte a rali-világbajnokság olasz állomásán.

részletek

Látványos shakedown-nal startolt a Szardínia Rali

Turán Frigyes és Zsiros Gábor különleges helyszínen, az all’Ittiri Arena-ban kezdte meg a versenyzést az idei Szardínia Ralin. A két kilométeres rendhagyó super special-t hatalmas show kísérte.

részletek

WRC: Nem tartott ki a végéig a csoda

A Szardínia Rali bombameglepetése, Hayden Paddon egészen a 16. gyorsasági szakaszig magabiztosan őrizte vezető helyét, a végén viszont szétesett fejben és többet is hibázott.

részletek