Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

SzőkeMárk

Gyönyörű győzelemmel tért vissza Szőke Márk a hétvégén

Egy év kihagyás és számos sérülés után Szőke Márk ismét Magyar Enduro versenyen indult, s bár a korona kicsit már kezdett lecsúszni a fejéről, megigazította, s újra fantasztikus eredményt ért el.

részletek

Így élte meg Szőke Márk a SuperEnduro hazai futamát

Nemrég Budapesten vendégeskedett a SuperEnduro GP mezőnye, ahol az Európa-kupa mezőnyében Szőke Márk is képviselte a magyar színeket – az élményeiről beszélt az összesítésben ötödikként záró motoros.

részletek

Szőke Márk: Életem legdurvább hat perce, azaz az első SuperEnduro-vb-m

Az ötállomásos SuperEnduro első fordulóját a lengyelországi Lodz városában rendezték, ahol Magyarország színeiben versenyezhetett társával Szőke Márk, többszörös krossz- és endurobajnokunk.

részletek

Szőke sérülten is kitett magáért első vb-versenyén

Az olaszországi Edolóban megrendezett második Enduro GP-versenyen az Enduro Team Hungary mindkét magyar versenyzője remekül szerepelt. Szőke Márk súlyos sérülése ellenére a 4. helyre gurult be.

részletek

Magyar csapat indul a FIM Enduro GP mezőnyében

A 2021-ben alakult Enduro Team Hungary nem titkolt célja, hogy a FIM Enduro GP mezőnyének állandó résztvevője legyen, s ha még jó eredményeket is hoz a csapat a konyhára, az igazán nagy boldogság lenne a magyaroknak.

részletek

Endurokrossz: Törött lábbal nyert Szőke Márk

Eredetileg nem ez lett volna a cikk címe. Mi sem így terveztük. Abban biztosak voltunk, hogy Márk megnyeri az idei második endurokrosszversenyét is, de hogy egy ilyen borzasztó baleset is közbeszól, és még ez sem tántorította el attól, hogy beguruljon az első helyre, az valami elképesztő dolog.

részletek

Szőke Márk: Motorváltás után irány a Superenduro

Azon kívül, aki a Holdon él, mindenki ismeri Szőke Márkot és az előzményeket nehéz, de fantasztikus motokrosszos múltjáról, s a tavalyi évben megszerzett endurokrosszos koronájáról.

részletek

Összefogott az Év autóversenyzője és motorversenyzője az állatvédelemért

Összefogott a 2017-es Év motorversenyzője, és a 2020-as Év autóversenyzője, hogy ennek a pandémiával súlytotta nehéz esztendőnek a végén segítsen a Macskaárvaház Alapítványt és a Szurkolók az állatokért mozgalmat az állatmentő munkájukban.

részletek

Kérlek segíts! – Állatmenhelynek gyűjt Szőke Márk

Tudjuk, hogy a vírus miatt mindenkire nehéz idők járnak. Tudjuk, hogy sokan elvesztették a munkahelyüket, vagy csak nem tudják a munkájukat elvégezni, mert a covid miatt leblokkolták ennek lehetőségét. Mégis arra kérünk minden motoros, vagy nem motoros állbarát embert, s minden EMBERT, hogy segítsünk a védtelen lényeken, akik önmaguknak nem teremthetik meg azt, amire az életbemaradásukhoz szükségük lenne. Nem kérünk senkitől egy fél disznót, nem kérünk senkitől kacsalábon forgó liba ólat, nem kérjük, hogy minden ember fogadjon örökbe egy kutyát (bár minden emberre ráférne az az önzetlen szeretet, amit adni képesek), nem kérünk senkitől pénzt, csak pár dolgot.

részletek

Szőke Márk – Új év, új cél, új esély

A sikerhez nem visz lift. Lépcsőt kell használni. Fokról fokra, lépésről lépésre, újra és újra el kell kötelezned magadat a célod mellett, mely ott vár az utolsó lépcsőfok után. Igen, olykor megtorpansz, talán meg is pihensz, leülsz az egyik fokra és onnan kémleled azt, hogy mit is értél már el eddig, erőt gyűjtesz és mész tovább…, mert tudod, hogy az álmaid mindennél többet érnek!

részletek