DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Kérlek segíts! – Állatmenhelynek gyűjt Szőke Márk

Tudjuk, hogy a vírus miatt mindenkire nehéz idők járnak. Tudjuk, hogy sokan elvesztették a munkahelyüket, vagy csak nem tudják a munkájukat elvégezni, mert a covid miatt leblokkolták ennek lehetőségét. Mégis arra kérünk minden motoros, vagy nem motoros állbarát embert, s minden EMBERT, hogy segítsünk a védtelen lényeken, akik önmaguknak nem teremthetik meg azt, amire az életbemaradásukhoz szükségük lenne. Nem kérünk senkitől egy fél disznót, nem kérünk senkitől kacsalábon forgó liba ólat, nem kérjük, hogy minden ember fogadjon örökbe egy kutyát (bár minden emberre ráférne az az önzetlen szeretet, amit adni képesek), nem kérünk senkitől pénzt, csak pár dolgot.

MEGUNT TAKARÓT, PLÉDET, S SZÁRAZ KUTYAELEDELT FELNŐTT, ILLETVE KÖLYÖKKUTYÁK RÉSZÉRE.

IMG_0563



Székesfehérvári ASKA Alapítvány állatmenhelyét már jó pár éve ismerem exfehérvári lakosként, számtalan kutyát fogadott örökbe családunk, s tudom, hogy nagyon sok felnőtt, s még annál is több kölyökkutyus vár arra az emberre, akinek hűséges társa lehet egy életen át, s akinek a szívét a kezébe adhatja. (a szerk.)

IMG_0565

Szőke Márknak talán ezt az oldalát nem ismeritek, de a Cross és Enduro bajnok szíve is bizony ellágyul, ha az állatokról van szó:

„Lassan két éve élek vegetáriánusként legjobb barátom unszolására, s azóta sokkal több fizikai erőm van, és sokkal jobban teljesítek. Mindehhez természetesen szükség volt a családom és kedvesem támogatására is. Mindig is állatbarát voltam, de már nem tudok úgy tekinteni egy haszonállatra sem mint régen, ugyanúgy sajnálom a vágóhídra szánt kismalacot, mint ahogy az utcán lévő kóbor kutyát. Szeretnék segíteni ezzel a felhívással ezeken a védtelen állatokon akik a menhelyen várják a csodát, hogy méltón átvészeljék a telet ami már a nyakunkon van, s amibe már mi is beledidergünk. Kérek mindenkit, akiben van egy kis önzetlenség, egy kis emberség, ne menjenek el szótlanul ezt elolvasva, segítsetek!”

IMG_0564

Adományaitokat az állatbarát MotoPartsShop üzletében ( Cím: 1026, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21) tudjátok leadni, amit mi közös erővel minél előbb eljuttatunk a menhely részére. Az adományokat egész télen fogadjuk!

IMG_0566

“Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.”

IMG_0567

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: