Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Kutya

Kérlek segíts! – Állatmenhelynek gyűjt Szőke Márk

Tudjuk, hogy a vírus miatt mindenkire nehéz idők járnak. Tudjuk, hogy sokan elvesztették a munkahelyüket, vagy csak nem tudják a munkájukat elvégezni, mert a covid miatt leblokkolták ennek lehetőségét. Mégis arra kérünk minden motoros, vagy nem motoros állbarát embert, s minden EMBERT, hogy segítsünk a védtelen lényeken, akik önmaguknak nem teremthetik meg azt, amire az életbemaradásukhoz szükségük lenne. Nem kérünk senkitől egy fél disznót, nem kérünk senkitől kacsalábon forgó liba ólat, nem kérjük, hogy minden ember fogadjon örökbe egy kutyát (bár minden emberre ráférne az az önzetlen szeretet, amit adni képesek), nem kérünk senkitől pénzt, csak pár dolgot.

részletek

Hamilton az élen, Albon a falban, kutya a pályán

Kétszer is előkerült a piros zászló a második bahreini edzésen, ahol ismét a brit diktálta a tempót, Verstappen viszont beférkőzött a Mercedesek közé. A másik Red Bull rommá törve zárta a pénteket.

részletek

Ezek a legjobb kutyás autók 2020-ban

Az amerikai Autotrader magazin idén is összeállította azoknak a személyautóknak a listáját, amelyek a legalkalmasabbak a kutyák rendszeres szállítására. Ahogy korábban, a Toyota idén is helyet kapott a Top10 között, méghozzá egy igazán különleges modellel.

részletek

Panzi Fit Active, a tökéletes választás

A kutyák energiaszükséglete fajtánként eltérő lehet, így a termékek gyártása során erre is nagy hangsúlyt fektetnek a magyar cégnél.

részletek

Minden harmadik autós helytelenül szállítja a kutyáját

A kutyák sok helyen családtagnak számítanak. Ám míg a legtöbb embernek álmában sem jutna eszébe, hogy gyermekeit biztonsági öv és gyermekülés nélkül ültesse be az autóba, a kutyákkal kapcsolatban gyakran fel sem merül ilyesmi.

részletek

Külön kutyáknak fejlesztettek ki biztonsági övet

Ha valaki igazán gondoskodni szeretne négylábújáról az autós túrák során is (legyen az bármilyen hosszú), megteheti: létezik már kutyákat védő biztonsági öv is.

részletek

Már Buttonék kutyájának is van Instagramja

Mostantól nem csak Lewis Hamilton mondhatja el magáról, hogy közösségi oldallal rendelkeznek a kutyái: a 2009-es világbajnok és kedvese folyamatosan posztol a Storm névre hallgató házi kedvencükről.

részletek

A kutya ne nézelődjön ki az ablakon!

Ez a meghökkentő – bár szerencsésen végződő – történet mutatja, miért nem szabad hagyni a kutyáknak, hogy a lehúzott ablakon át nézelődjenek. A kis eb kirepült az autóból, és főként a gondviselésnek köszönhető, hogy senki sem gázolta el.

részletek

Hamilton lefagyasztani készül kutyája... ondóját

A háromszoros F1-es világbajnok fontos döntésre szánta el magát: egy rendellenesség következtében sajnos el kellett távolítani Roscoe heréit, de Hamiltonak már terve is van arra, hogy mit csinál annak örökítőanyagával.

részletek

Kutya jó ez a reklám!

„Hol a szánkó?” – kérdezi az asszony. „Becseréltem” – feleli a férje. Nem biztos, hogy mi is megkötöttük volna ezt az üzletet, az viszont vitathatatlan, hogy remek egy reklám ez.

részletek

Kutyával mindent el lehet adni

Így természetesen autókat is: az alábbi válogatásban tíz olyan autóreklámot láthatunk, melyeknek az ember legjobb barátja áll a középpontjában. De tényleg, kit nem győznek meg?

részletek

Roscoe társat keres – Hamilton átment kerítőbe!

Lewis Hamilton és Nicole Sherzinger viharos kapcsolatáról, szakításairól és újra egymásra találásairól rengeteget olvashattunk az elmúlt években, de mi van vajon az F1-es világbajnok kutyája, Roscoe magánéletével?!

részletek