DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Panzi Fit Active, a tökéletes választás

A kutyák energiaszükséglete fajtánként eltérő lehet, így a termékek gyártása során erre is nagy hangsúlyt fektetnek a magyar cégnél.

A Panzi fit active hipoallergén testvére, a FitActive NEXT kutyatápok kedvező áron és kiváló minőségben érhetőek el. A termékek Magyarországon készültek, magyar alapanyagok felhasználásával. A Fit Active tápok között keresgélve kedvező áron találod meg a te kedvenced egyéni igényeinek megfelelő eledelt.

A FitActive NEXT szárazeledel az allergiás vagy valamilyen érzékenységben szenvedő állatok részére készült különös odafigyeléssel. Jellemzője, hogy szárnyas hústól, csirke zsírtól, kukoricától, szójától, búzától, egyéb gabonától és mesterséges ízfokozóktól mentes. 

Az 5REDS és a Meadow Stars eledelek a legjobb fehérjeforrásai lehetnek házi kedvencednek. Választhatsz bivaly, bárány, nyúl vagy vaddisznóhússal készült fajtái közül. A hal allergizáló hatása miatt a FitActive NEXT Meadow Stars eledelből a halat mellőzték, így az erre érzékeny állatok is bátran fogyaszthatják. 

A felsorolt fajták mindegyike szuperprémium, mely megnyilvánul alacsony gabona és magas fehérje tartalmában, illetve kedvező ára is vonzóvá teszi a vásárlók számára.

 Kutyakajas.hu_Október19_LM3



„Termetes” különbségek

A Kutyakajas.hu-nál kapható FitActive Everyday száraztápt kifejezetten az átlagos energiaigényű, közepes vagy nagyobb termetű kutyáknak javasoljuk, marhahússal és almával kapható 15 kg-os kiszerelésben.

A FitActive Beef Regular kutyatáp 15 és 4 kg-os kiszerelésben is kapható, így a kisebb csomag megvásárlásával nagyobb ráfordítás nélkül kipróbálhatod a terméket. Ez az eledel is, az Everyday-hez hasonlóan közepes és nagyobb termetű állatoknak javasolható.

A FitActive Everyday Small száraztáp kis termetű kedvenced táplálását szolgálja. Kapható 300 gr-os, 4 kg-os vagy 15 kg-os kiszerelésben. Természetesen a nagyobb  csomag választása árban sokkal kedvezőbb.

Kölyökpocak

A FitActive Puppy Chicken&Pear 15kg-os kiszerelésben kapható, és 39%-os hústartalmával járul hozzá kiskutyád egészségéhez és az emésztési problémák kivédéséhez.

A FitActive Puppy Small a neked való választás, ha kölyökkutyád nem érzékeny semmilyen ételre. 4 és 15 kg-os kiszerelésben tudod megvásárolni az apró szemcsés eledelt, mely megfelelő energiaszükségletet biztosít kiskutyád számára.

A FitActive Puppy&Junior Lamp&Apple, Rice kutyatáp ideális választás a közepes és nagytestűvé cseperedő kölyköknek. A bárányhússal, rizzsel és almával készült eleség fedezi azt az energiaszükségletet, vitamin- és ásványianyag mennyiséget, melyre kedvencednek szüksége lehet ideális fejlődéséhez.

Bátran válogass a webshopban, és próbáld ki a számotokra legmegfelelőbb típust kutyusod egészsége érdekében.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: