DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Sydney

Esőkáosz és Michelisz-felzárkózás Sydney-ben

Őrült piros zászlós versennyel indult a TCR World Tour első ausztrál hétvégéje. Michelisz kalandos futam után a 8., így pontazonosság alakult ki az élen.

részletek

Sydney legyőzése után éjszakai Ausztrál Nagydíj?

Két komoly riválissal szemben őrizte meg versenyét Melbourne, ahol nyitottak lennének az európai nézőknek kedvező éjszakai futamrendezésre.

részletek

Csak oltott pilóták versenyezhetnek az ausztrál Supercarsban

Ausztráliában a Covid-járvány újabb hulláma miatt még az autósport is leállt. A Supercars széria három hónap kihagyás után folytatódik Sydney-ben – de csak a beoltott versenyzők számára.

részletek

Retro - Már teljesült Webber egyik álma

Az ausztrál versenyző nem csak jobb F1-es autót kapott 2005-re a Williams jóvoltából, hanem a szezon előtt egy örökre emlékezetes lehetőséget is hazája "nem hivatalos" fővárosában.

részletek

Egy darabig nem lesz Sydney-ben F1-es futam

Év elején arról szóltak a pletykák, hogy ha Mike Baird nyeri az állami választásokat, Melbourne-ből Sydney-be viszi az F1-et, Victoria állam fővárosa viszont 2023-ig meghosszabbította szerződését.

részletek

Hamiltont leszólították, de nem vele akartak fotót

Lewis Hamiltonnak olyan élményben volt része Sydney-ben, amihez foghatót nemigen tapasztalhat mostanság. Turisták leszólították őt, de nem vele akartak fényképet csinálni, hanem magukról.

részletek

Melbourne: Nagydíj Sydney-ben? Kizárt

Meglepő hírek láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az F1-es Ausztrál Nagydíj Sydney-be költözhet. Már a helyszínválasztás is meglepő lenne, nem csoda, hogy Melbourne nem tart a kihívóktól.

részletek

Ricciardo Brabham-díjban részesült

Nemzetközi szinten elért sikereiért kapta ezt a rangos elismerést az ausztrál pilóta, aki barcelonai kötelessége miatt nem tudott ott lenni a díj Sydney-ben tartott átadóján.

részletek