Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

Svájc

Svájcot ütheti ki a városligeti Formula-E-verseny

Új részletek derültek ki a tervezett Budapest ePrixről: már a következő hónapokban eldőlhet, lesz-e verseny a fővárosban – a helyszínek közül a Városliget tűnik fő esélyesnek.

részletek

Betörtek Grosjeanék otthonába, de ő elüldözte a rablókat

Romain Grosjean és családja nyoni lakásába próbáltak bejutni rablók kedden, azonban a Formula-1-es pilóta elüldözte őket. Szerencsére mindenki jól van, a gyerekek pedig mit sem tudnak az egészről.

részletek

Raikkönen: Nem érdekel, mit gondolnak rólam a finn rajongók

Räikkönen őszintén beszélt kétlakiságáról, arról, mit érez Svájc és Finnország iránt, valamint, hogy mit tart fontosnak a gyermekei jövőjével kapcsolatosan, akik akár táncolhatnak is, ha úgy érzik.

részletek

Baleset okozásáért megbírságolták Raikkönent

A Ferrari finnje lakóhelyén, Svájcban került összeütközésbe a törvénnyel – és egy parkoló autóval. A büntetés összegét mi megéreznénk, de az F1-es sztárt vélhetően nem vágja földhöz.

részletek

Schumacher néha elsírja magát a Genfi-tónál

Michael Schumacherről egy meg nem nevezett rokon hintette el, hogy néha kicsordul egy könnycsepp a szeméből. Volt menedzsere pedig lezártnak tekinti élete azon fejezetét, melyet a bajnokkal együtt töltött.

részletek

Ritka pillanat: Vettel magánéletéről beszélt

A Ferrari pilótája közismerten rejtegeti a világ elől hétköznapi oldalát és családját. Most kivételesen nyilatkozott privát életéről – Sebastian Vettel civilben unalmas ember.

részletek

Vergne úgy érzi, élete legjobbját nyújtotta Zürichben - még ha csak 10. is lett

A Formula-E bajnoki éllovasa, Jean-Éric Vergne egy zürichi tizedik helynek is tudott örülni, és úgy érzi, soha ennél jobban nem vezetett még, hiába csak egy pontot ért mindez.

részletek

Ecclestone: Mondhatták volna úgy is, nem akarnak a versenyeken látni

A nézőknek feltűnhetett, hogy az F1 korábbi vezetője, Bernie Ecclestone egy ideje nem jelenik meg egy futamon sem. Elárulta: a Liberty Media küldött neki egy levelet, melyben félreérthetetlen célzás szerepelt.

részletek

63 év szünet után újra lesz autóverseny Svájcban

Kiadta 2017/18-as versenynaptárát a Formula-E, amelyben történelmi jelentőségű helyszín is szerepel: hosszú évtizedeket követően rendeznek autóversenyt a sportot sokáig tiltó Svájcban.

részletek

Egyre közelebb a valósághoz a Svájci ePrix

Lugano már ebben a szezonban Formula-E-futamot rendezhetett volna, ám nem jött össze a szükséges támogatás, más helyszínek azonban továbbra is versenyben vannak a rendezésért.

részletek

A svájci frank árfolyama tolt ki a Sauberrel

A Sauber csapatmenedzsere némi betekintést adott abba, hogy miből eredeztethetőek az istálló pénzügyi baja. Elmondása szerint a gondok fő okozója az, hogy Svájcban van a főhadiszállásuk.

részletek

Mégsem lesz Svájcban Formula-E-verseny

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem látogat a svájci Luganóba a Formula-E mezőnye, hiszen a feleknek nem sikerült időben, november végéig megegyezniük egymással.

részletek
Olvastad már?