DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

SusieWolff

Sophia Flörsch szerint a W Series csak PR, Susie Wolff sincs meggyőzve

A 2019-es év nagy áttörést jelent a női autóversenyzők számára: idén elindult a kizárólag nekik szóló W Series, ahova a legkülönbözőbb bajnokságokból – vagy akár szakágakból – érkeztek résztvevők.

részletek

Főnöke nem kételkedik Massában

Annak ellenére, hogy Felipe Massa kifejezetten gyengén kezdte első Formula-E-szezonját, a csapatfőnök Susie Wolff szerint továbbra sem szabad lebecsülni a brazilt.

részletek

Egy szuperlicenszpontja sincs az F1-hez legközelebb álló pilótanőnek

Susie Wolff szurkol, hogy Tatiana Calderonnak sikerüljön, ami neki nem. Ugyanakkor létezik egy leküzdendő „akadály”, ahogyan ő nevezi: a szerepléshez szükséges 40 szuperlicenszpont.

részletek

Susie Wolff a Formula-E-ben lehet csapatfőnök

A Mercedes-csapatfőnök felesége, korábban a Williamsnél tesztlehetőséget is kapó Susie Wolff a Venturi csapatát vezetheti majd a Formula-E-ben, már a következő szezontól.

részletek

Susie Wolff: Engem nem zavartak a rajtrácslányok

A motorsportban dolgozó számos férfi véleményét olvashattuk már az F1 vezetőségének ellentmondásos döntésével kapcsolatban, de most hallgassunk meg egy nőt is: Susie Wolff szerint is gondolni kell a nőkre, de nem feltétlenül így.

részletek

Nagy a felzúdulás a „női F1” körül

Mivel felesége is egy korábban versenyző hölgy, talán nem meglepő, hogy Mercedes F1-es csapatának első emberét, Toto Wolffot, és más hölgyversenyzőket is aggasztja a nemrég nyilvánosságra került, női bajnokság terve.

részletek

Susie Wolff: Vettel még megnyerheti

Bár négy futammal a vége előtt tetemes a hátránya Sebastian Vettelnek Lewis Hamiltonnal szemben, Susie Wolff nem írná le a németet a bajnoki címért folytatott csatában.

részletek

Susie Wolff világmozgalmában a magyar versenyző!

Óriási megtiszteltetés érte Keszthelyi Vivient, a 16 éves autóversenyző ugyanis a jövőben első magyarként annak a mozgalomnak a tagjaként oszthatja meg tapasztalatait a fiatalokkal, amelyet Susie Wolff, a Forma-1-es Mercedes-istálló csapatfőnökének, Toto Wolffnak a felesége indított el.

részletek

A női versenyzők is ugyanolyan jók lehetnek?

Szűk három héttel ezelőtt jelentette be a Sauber istálló, hogy fejlesztőpilótának a kolumbiai Tatiana Calderont szerződtetik, aki Susie Wolff óta az első női tesztpilótája lehet a Formula-1-nek.

részletek

Bevonták Susie Wolff jogosítványát

Nem sikerült meggyőznie a bíróságot, akik ugyan elismerik, hogy ez árthat a megítélésének és a nagyköveti feladatainak, így is fél évre eltiltották az autóvezetéstől a korábbi F1-es tesztpilótát.

részletek

Erzsébet királynőtől kap díjat az ex-pilótanő

A volt DTM-versenyző és a Williams korábbi tesztpilótája díjat kap a nők képviseletéért a motorsportban, amelyet a brit újévi kitüntetések keretén belül vehet át.

részletek

Új baba érkezik az F1 nagy családjába!

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

részletek