Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

SusieWolff

F1-Archív: A McLaren vihette volna Schumachert

Napokon belül le kell zárni a 2017-es szabályokat, Maldonado tesztnapot nyert, Hamilton túllendült a rasszizmuson, Dennis arról beszélt, szerződtethette volna Schumachert: ezek voltak az F1 hírei az elmúlt húsz évben február 19-én.

részletek

F1-Archív: Hamilton közel kerülne Schumacherhez

Ezen a napon jelentette be visszavonulását Felipe Massa és Susie Wolff, valamint nyert versenyt a Lotusszal három év szünet után Kimi Raikkönen. Összegyűjtöttük november 4. Formula-1-es híreit.

részletek

Darwin törvénye dönti el, melyik F1-es csapat marad életben

A Mercedest irányító Toto Wolff óva int mindenkit azon feltételezéstől, hogy a Formula-1-es mezőny jelenlegi legerősebb és egyik legjobb anyagi helyzetben lévő csapataként ők fognak a legkönnyebben kilábalni a válsághelyzetből.

részletek

Wolff egyazon napon került közel a feleségéhez és Hamiltonhoz

2002. október 5-e egy különös egybeesés pillanatát hozta el a jelenlegi Mercedes-csapatfőnök, Toto Wolff számára, amiről azonban ő maga akkor még nem is tudott: először került közel életének két legmeghatározóbb szereplőjéhez.

részletek

Sophia Flörsch szerint a W Series csak PR, Susie Wolff sincs meggyőzve

A 2019-es év nagy áttörést jelent a női autóversenyzők számára: idén elindult a kizárólag nekik szóló W Series, ahova a legkülönbözőbb bajnokságokból – vagy akár szakágakból – érkeztek résztvevők.

részletek

Főnöke nem kételkedik Massában

Annak ellenére, hogy Felipe Massa kifejezetten gyengén kezdte első Formula-E-szezonját, a csapatfőnök Susie Wolff szerint továbbra sem szabad lebecsülni a brazilt.

részletek

Egy szuperlicenszpontja sincs az F1-hez legközelebb álló pilótanőnek

Susie Wolff szurkol, hogy Tatiana Calderonnak sikerüljön, ami neki nem. Ugyanakkor létezik egy leküzdendő „akadály”, ahogyan ő nevezi: a szerepléshez szükséges 40 szuperlicenszpont.

részletek

Susie Wolff a Formula-E-ben lehet csapatfőnök

A Mercedes-csapatfőnök felesége, korábban a Williamsnél tesztlehetőséget is kapó Susie Wolff a Venturi csapatát vezetheti majd a Formula-E-ben, már a következő szezontól.

részletek

Susie Wolff: Engem nem zavartak a rajtrácslányok

A motorsportban dolgozó számos férfi véleményét olvashattuk már az F1 vezetőségének ellentmondásos döntésével kapcsolatban, de most hallgassunk meg egy nőt is: Susie Wolff szerint is gondolni kell a nőkre, de nem feltétlenül így.

részletek

Nagy a felzúdulás a „női F1” körül

Mivel felesége is egy korábban versenyző hölgy, talán nem meglepő, hogy Mercedes F1-es csapatának első emberét, Toto Wolffot, és más hölgyversenyzőket is aggasztja a nemrég nyilvánosságra került, női bajnokság terve.

részletek

Susie Wolff: Vettel még megnyerheti

Bár négy futammal a vége előtt tetemes a hátránya Sebastian Vettelnek Lewis Hamiltonnal szemben, Susie Wolff nem írná le a németet a bajnoki címért folytatott csatában.

részletek

Susie Wolff világmozgalmában a magyar versenyző!

Óriási megtiszteltetés érte Keszthelyi Vivient, a 16 éves autóversenyző ugyanis a jövőben első magyarként annak a mozgalomnak a tagjaként oszthatja meg tapasztalatait a fiatalokkal, amelyet Susie Wolff, a Forma-1-es Mercedes-istálló csapatfőnökének, Toto Wolffnak a felesége indított el.

részletek
Olvastad már?