DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

SusieWolff

Átláthatóságot követelnek Hamiltonék az FIA-tól

Támogatja Susie Wolff kiállását a hétszeres F1-es világbajnok, aki szerint nincs felelősségre vonás az FIA-nál és az F1-ben.

részletek

Büntetőfeljelentést tett az FIA ellen Susie Wolff

A Mercedes F1-es főnökének felesége a francia bírósághoz fordult az FIA decemberi kijelentései miatt: szerinte átláthatóság és elszámoltathatóság kell.

részletek

F1-Archív: Sisak miatt perelték Schumachert

A világbajnok a törvény előtt, az F2004 végre egy pályán az ellenfelekkel, megkapta a versenyengedélyt három induló, Susie Wolff a tesztpilótákat védelmezi: ezek voltak február 24. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: A McLaren vihette volna Schumachert

Napokon belül le kell zárni a 2017-es szabályokat, Maldonado tesztnapot nyert, Hamilton túllendült a rasszizmuson, Dennis arról beszélt, szerződtethette volna Schumachert: ezek voltak az F1 hírei az elmúlt húsz évben február 19-én.

részletek

„Személyes támadás a családom ellen” – Wolff

Sokkolta a Mercedes F1-es főnökét a múlt heti botrány: szerinte az FIA a semmiből kreált „abszurd” vádakat, amivel átléptek egy vörös vonalat.

részletek

Susie Wolff ki akarja deríteni, ki indította a lejárató hadjáratot

Közleményben reagált Toto Wolff felesége az FIA csütörtök esti bejelentésére: hálás az F1-es csapatok támogatásáért, de nem hagyja annyiban az ügyet.

részletek

Mindenki tagad Wolff-ügyben – szerdai F1-es hírek

A Mercedes és Susie Wolff visszautasítja a vádakat, közös közleményt adtak ki a riválisok, idén utoljára ülésezett a Motorsport Világtanács: a napi hírek.

részletek

Cáfolják az F1-es csapatok, hogy panaszt emeltek Wolffék ellen

Az összes F1-es istálló közleményben jelezte, hogy nem emeltek panaszt Toto és Susie Wolff kapcsán. Christian Horner is meglepődött a keddi fejleményeken.

részletek

A Mercedes és Susie Wolff is visszautasítja a vádakat

Dagad a botrány az F1-ben: az FIA vizsgálatot indított, az F1 szerint ennek nincs értelme, Susie Wolff nem lepődött meg, a Mercedes visszautasítja az egészet.

részletek

F1-Archív: Hamilton közel kerülne Schumacherhez

Ezen a napon jelentette be visszavonulását Felipe Massa és Susie Wolff, valamint nyert versenyt a Lotusszal három év szünet után Kimi Raikkönen. Összegyűjtöttük november 4. Formula-1-es híreit.

részletek

Susie Wolff: Lewis semmit nem változott

A Mercedes F1-es csapatfőnökének felesége remek kapcsolatát ápol a hétszeres világbajnokkal, aki saját bevallása szerint is inspirációt jelent számára versenyzőként és emberként egyaránt.

részletek

Darwin törvénye dönti el, melyik F1-es csapat marad életben

A Mercedest irányító Toto Wolff óva int mindenkit azon feltételezéstől, hogy a Formula-1-es mezőny jelenlegi legerősebb és egyik legjobb anyagi helyzetben lévő csapataként ők fognak a legkönnyebben kilábalni a válsághelyzetből.

részletek