Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Storey

Hivatalosan nevet változtatott a Haas főszponzora

Egyre szövevényesebb a Rich Energy és a Haas közti viszony, a múlt heti botrányos események után hirtelen nevet váltott a cég és a balhés vezér már részvényekkel sem rendelkezik.

részletek

A nagy szakállú főnök állhat a Rich Energy botránya mögött

Nagy az öröm az Egyesült Királyságban most, hogy szerdán bejelentették: a történelem első F1-es nagydíjának otthont adó legendás aszfaltcsík 2024-ig a versenynaptárban marad. A Brit Nagydíj csütörtöki napján természetesen ez volt a legfőbb beszédtéma, no és az, hogy mi zajlik a Haas istálló és főszponzora, a Rich Energy között.

részletek

A közösségi médiában tudatta a Haasszal való szakítását a Rich Energy

A Formula-1 alighanem valaha volt egyik legbotrányosabb szponzora, az idénre a Haashoz hangzatos tervekkel csatlakozó Rich Energy a közösségi médiában közölte, felbontja megállapodását a csapattal, mivel azt a Red Bull Ringen legyőzte egy Williams.

részletek

Elvették a logóját a Haas főszponzorának

A Haas F1-es istálló főszponzora, a Rich Energy pert veszített egy kerékpárgyártó céggel szemben, miután az megvádolta a logójának ellopásával. El kell tüntetni az autókról az agancsos emblémát.

részletek

Rich Energy: Óriásölők vagyunk, ahogy a Haas is

A kétes hátterű Rich Energy annak a Dávidnak titulálta magát, aki legyőzi Góliátot, pont úgy, ahogy a Haas teszi a legnagyobb F1-es csapatokkal. A márkatulajdonos szerint tőlük nincs jobb partner.

részletek

Haas-szponzor: Mintha azt mondanánk, Elvis még él

Sokan kételkednek abban, hogy a Haas új színeit adó főszponzor, az alig ismert Rich Energy képes finanszírozni az F1-es projektet. A cég főnöke a Red Bullhoz hasonlítja energiaitalát, és úgy véli, kétségbe vonni hitelességük olyan, mintha valaki a holdraszállásban kételkedne.

részletek
Olvastad már?