DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

SprintSzétlövés

Norris a sprintpole-ban a piros zászló után

Az első szakasz egy csúnya balesettel ért véget az F1-es Sao Pauló-i Nagydíj sprintszétlövésén, melyen végül Lando Norris legyőzte a két Red Bullt.

részletek

Sao Pauló-i Nagydíj: A szétlövés eseményei

Jön a szezon utolsó sprintnapja a rajtsorrendről döntő szétlövéssel – a rendhagyó pénteki Q3 után mennyiben lesz más a szombati rajtsorrend? Szöveges, élő közvetítésünk.

részletek

Így alakíthatják át az F1-es sprinthétvégéket

Egyeztet az F1 vezetése és a csapatok arról, hogyan változhat 2024-ben a sprintformátum: a friss hírek szerint az események sorrendje változna.

részletek

„Még így is pole-ban vagyok” – Verstappen az utolsó köréről

Nem mer jóslatokba bocsátkozni az austini sprintszétlövést megforgása ellenére uraló holland. A legfontosabb tényező a gumikopás lesz a szombati F1-es sprinten.

részletek

F1-es Katari Nagydíj: A sprintszétlövés végeredménye

A két McLaren állhat fel az első sorba a katari sprinten, miután Max Verstappen előtt megnyerték a sprintszétlövést. Itt a végeredmény.

részletek

McLaren első sor: Piastri Norris előtt!

Rengeteg körtörlés tarkította az „ismerkedés” miatt halasztott F1-es szétlövést, de a McLarenek nem a törlések miatt, hanem erőből verték meg Verstappent.

részletek

Ez volt az F1-es Katari Nagydíj sprintidőmérője

A gumigondok okán egy rövid ismerkedős tréning után jön a sprinthez tartozó kvalifikáció Katarban: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Osztrák Nagydíj, a szétlövés történései

A szombat a péntektől és vasárnaptól független a sprintnap Spielbergben: a délben kezdődő sprintszétlövés dönt a sprintfutam rajtsorrendjéről. Kövessétek velünk a történéseket!

részletek

Inter száraz pályán? Változik a sprintes gumiszabály

A kiskapu kiskapuja lehetővé tette, hogy egy autó friss lágy híján köztes abronccsal kihajtson a pályára a szétlövés harmadik fázisában. Ausztriától ezt korrigálják.

részletek

Leclerc törött első szárnnyal is behúzta a pole-t a Sprint Szétlövésen

Charles Leclerc rajtolhat rajtolhat az élről az idei év első sprintfutamán Bakuban. Az F1 történetének első Sprint Szétlövésén Sergio Perez szerezte meg a második rajtkockát Max Verstappen előtt.

részletek

Izgalmasabb, megterhelőbb – tetszik az F1-eseknek az új sprintformátum

Gyakorlatilag a teljes F1-es mezőny egyetért abban, hogy jót tesz a sprinteknek a Bakuban bevezetendő újítás a külön időmérővel.

részletek

Elfogadva: Bakutól változik a formátum, jön a Sprint Szétlövés

Most már végleges: az Azerbajdzsáni Nagydíjon változik a szokásos sprintes lebonyolítás, a második szabadedzés helyére második időmérő kerül be, a szombati nap így önállóvá válik.

részletek