DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Spielberg

Nem érti a „furcsa” gumikopás okát a Red Bull

Christian Horner csapatvezető értetlenül áll az előtt, hogy miért használták el sokkal jobban az abroncsaikat az F1-es Osztrák Nagydíjon, mint a ferrarisok. Mattia Binottónak van egy elmélete.

részletek

Schumacher megtanulta, hogy senkitől nem kell félnie

A Spielbergben eddigi legjobb eredményét elérő német pilóta szerint ez a legfontosabb, amit a Lewis Hamilton elleni csatájából leszűrhet. A Haas feltámadásáról is beszélt a fiatal versenyző.

részletek

A 19. helyen zárt a nehéz, esős Formula-3-as főfutamon Tóth László a Red Bull Ringen

Nehéz körülmények között, esős viadalon lett 19. Tóth László, a Charouz Racing System versenyzője az FIA Formula 3-as bajnokság Red Bull Ringen rendezett vasárnapi főfutamán, melyen a 28. pozícióból rajtolt.

részletek

Norris: Nagyon boldog vagyok az eredménnyel

Meglehetősen nehéz hétvégén van túl Lando Norris Spielbergben, a McLaren ifjú versenyzője azonban nagyon elégedett a hetedik hellyel, különösen az őt sújtó problémákat követően.

részletek

F2: A büntetéseket követően Sargeant-győzelem

Logan Sargeant ölébe hullott a győzelem a spielbergi főversenyen, miután az előtte befutó Richard Verschoor–Jehan Daruvala párost a felügyelők különböző szabálysértések miatt büntetésekkel sújtották.

részletek

Ez történt a második szabadedzésen Spielbergben

Bár a rajtsorrend már a tegnapi kvalifikáción kialakult, a csapatok további értékes tapasztalatokat gyűjthetnek a mai egyórás gyakorláson: kövessétek velünk a legfontosabb eseményeket!

részletek

Magnussen: Ez még nem minden!

A Haas dán versenyzője nagyon elégedett volt a spielbergi időmérő edzésen mutatott teljesítményükkel, véleménye szerint azonban további tartalékok rejlenek az autóban.

részletek

Perez: Meg kell értenünk, mi történt

A Red Bull mexikói versenyzője ezúttal nem tudott beleszólni a pole-pozícióért zajló küzdelembe Spielbergben, állítása szerint nehezen találta a ritmust az autóban, ezért elemezniük kell az adatokat.

részletek

Az autó miatt aggódik balesete után Russell

Fizikailag nincs baja a Q3-ban ütköző britnek, de azt még nem tudja, a W13-asban milyen károk keletkeztek. Úgy érzi, formát illetően ez volt a legjobb időmérőjük, a versenyeken pedig legtöbbször még erősebbek.

részletek

Norris: A Q3-ban lett volna a helyünk

Lando Norris csalódottan vette tudomásul, hogy fékproblémák miatt már a Q2-ben búcsúzni kényszerült az időmérő edzésen, szerinte a gondokat követően nehéz dolguk lesz a hétvége hátralévő részében.

részletek

Wolff: Inkább ilyen időmérőt, mint lassú autót

A Mercedes csapatvezetője hangsúlyozta: nem szabad magukat hibáztatniuk a balesetekért a pilótáiknak, hiszen eddig ők nem adtak nekik versenyképes technikát. A spielbergi produkció viszont meglepte.

részletek

Sainz: Örülök, hogy közel vagyok

Ezúttal nem jött össze a rajtelsőség a spanyolnak, de a harmadik hellyel sem volt elégedetlen az F1-es Osztrák Nagydíj kvalifikációját követően. Egyre magabiztosabban érzi magát az autóban.

részletek