DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Spielberg

Bagnaia fölényes győzelmet aratott Binder előtt

Ismét csak ideig-óráig tudta tartani a lépést a KTM-es a Ducati világbajnokával, aki így duplázott a MotoGP Osztrák Nagydíján. Bezzecchi még a dobogón.

részletek

„Még mindig nem tudjuk, miért jár büntetés”

Martin nem érzi magát hibásnak, Quartararo szerint nem érdemelt szankciót, Marini a felügyelőket is elővette: így reagáltak a MotoGP-sek a sprint incidenseire.

részletek

Ahol a Ducati és a KTM veri a MotoGP-mezőnyt

A modern csodafegyvert ők aknázták ki a legjobban, a Yamaha pedig hiába tűnik stabilnak, ha közben nem elég gyors – megfigyelések a spielbergi pálya széléről.

részletek

Bagnaia elhappolta Vinales elől a pole-t

Mindössze 37 ezred döntött a rajtelsőségről a MotoGP Osztrák Nagydíján a címvédő javára. Binder még az első sorban, a vb-üldözők a Q2-es mezőny második felében.

részletek

„Másképp kell motorozni, de a probléma ugyanaz” – Marquez

Jobbnak érezte az új aerocsomagot a MotoGP Osztrák Nagydíjának péntekjén a spanyol, de ez még mindig nem oldotta meg a Honda gondjait.

részletek

Bezzecchi rekorddal nyitott Spielbergben

A VR46 olasz versenyzője volt a leggyorsabb pénteken a Red Bull Ringen Vinales és Bagnaia előtt. Quartararo épp a top 10-ben, Marquez Q1-re kényszerült.

részletek

„Nem félünk felbosszantani az embereket”

Az Aston Martin F1-es főnöke elmondta, miért döntöttek az óvás mellett Spielbergben. Mint rámutatott: igenis be lehetett tartani a pályahatárokat…

részletek

F1Stat: Ferrari 800, Verstappen 42, Ocon 5

Mérföldkőhöz ért a Scuderia, véget ért Verstappen egyik sorozata, a legtöbb sprintpont még Perezé, Ocon rekordot állított fel – spielbergi F1-es statisztikák.

részletek

Verstappen megint ellenszegült – ezért hagyták

A Red Bull eleinte rizikósnak érezte az extra bokszkiállást az F1-es Osztrák Nagydíj végén, de úgy döntöttek, végül engednek a holland kérésének.

részletek

Ocon saját kellemetlen rekordját döntötte meg

Azt hitte, hogy mindent szabályosan csinál, végül mégis F1-történeti mennyiségű büntetést gyűjtött be Esteban Ocon, akinek saját rekordját sikerült felülmúlnia Ausztriában.

részletek

Büntetések, óvás – a vasárnapi F1-es hírek

Nincs végeredmény, 1200 vizsgálandó eset, büntetéshegyek elégedett Leclerc, tanácstalan Mercedes, bosszús Sainz, morgó Norris – ezek voltak a vasárnapi F1-es hírek.

részletek

HIVATALOS: Változni fog a végeredmény!

Elfogadták az Aston Martin óvását, az imént kiadott hivatalos közlemény szerint időbüntetéseket fognak alkalmazni, melyek elmaradtak a verseny során.

részletek