Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 3. péntek

Spielberg

Verstappent Hamilton is komoly ellenfélnek tartja

Noha az előző két évben uralta a Red Bull Ringet, Max Verstappen annak ellenére sem bízza el magát az évadnyitó dupla fordulóval kapcsolatban, hogy elismeri: a Red Bull talán jobb formában lesz most, mintha Melbourne-ben indult volna a 2020-as szezon. A hollandot Lewis Hamilton is komoly ellenfélnek nyilvánította.

részletek

Ne maradj le semmiről a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon!

Bár március közepén jártunk már itt egyszer, de úgy tűnik, végre elrajtol a 2020-as F1-es szezon: mutatjuk, mit mikor és hol lehet nézni a spielbergi hétvégén – és még az IndyCar is versenyezni fog!

részletek

Verstappen nem tekint magára favoritként

Bár az előző két évben ő nyert a Red Bull Ringen, mégsem foglalkozik a zsinórban harmadik győzelemmel a Red Bull hollandja – pedig csapatfőnöke szerint jobb formában van, mint volt a karantén előtt.

részletek

Csak kis fejlesztésekkel készül a Ferrari – ellentétben a Red Bull-lal és a Mercedesszel

Inkább az autójuk megértésére koncentráltak a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet során. Ellenben a másik két nagycsapat egyaránt jelentős újításokkal megy Spielbergbe, s így tesz a Renault is.

részletek

13 futam öt országban – itt az új MotoGP-naptár

Csütörtökön közzétette átalakított menetrendjét a gyorsaságimotoros-vb, amelyben egyelőre tizenhárom európai verseny kapott helyet, a szezon Európán kívüli befejezése azonban még kérdéses.

részletek

Rábólintott az osztrák kormány az F1-es tervekre

Úgy tűnik, az utolsó akadály is elhárult a július első két hétvégéjére tervezett spielbergi dupla idénynyitó elől: a helyi hatóságok elfogadták az F1-esek koronavírus elleni védekezési terveit.

részletek

„Makulátlan az F1 biztonsági protokollja”

A GPDA elnöke, Alexander Wurz bizakodó annak kapcsán, hogy júliusban valóban elstartolhat a 2020-as Formula-1-es szezon – igaz, a járvány második hulláma minden tervet átírhat.

részletek

Dupla jerezi futammal indulhat a MotoGP-idény

Bár augusztus elejéig minden versenyt töröltek vagy elhalasztottak a motorosok számára, most úgy tűnik, mégis valamelyest hamarabb elrajtolhat a szezon – és az is körvonalazódik, hogyan folytatódhat.

részletek

A szomszédban indulhat a MotoGP-szezon

A koronavírus-járvány miatt továbbra is rengeteg a bizonytalanság a motorosok 2020-as idénye körül is, de a legvalószínűbb – és legoptimistább – forgatókönyv brnói vagy spielbergi kezdést emleget.

részletek

Az osztrák kormány nem áll az F1 útjába

Végre egy biztatónak nevezhető fejlemény: az osztrák sportminiszter magára az F1-re bízza, hogy meg tudják-e rendezni a július eleji futamot – de a helyi szabályokat mindenképp be kell tartani.

részletek

Lehet-e egy perc alatti kört futni Spielbergben?

Az Alfa Romeo e-sport-csapatának élére is kinevezett Aarav Amin megkísérelte egy teljesen felcsavart autóval az F1 2019-es játékban – hogy sikerült-e neki, az a videóból kiderül.

részletek

Verstappen büntetése kiölte volna a versenyzés alapjait

Így látja az F1-es Osztrák Nagydíj hajrájában történt incidenst a holland csapatfőnöke, Christian Horner, aki szerint a rajongók veszítettek volna a legtöbbet, ha utólag módosítják a győztes kilétét.

részletek
Olvastad már?