Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

Spengler

DTM: Remek csaták és Audi-győzelem a Nürburgringen

Második győzelmét szerezte címvédőként az Audi 31 éves pilótája - a német elejétől a végéig uralta az első nürburgringi versenyt, mögötte azonban nem kímélték egymást az ellenfelei.

részletek

Új győztes és új éllovas a drámai versenyen

Rendkívül mozgalmasan alakult a DTM második moszkvai futama, amelyen egy visszatérő pilóta első sikerét aratta a Mercedesszel. A dobogón mindhárom márka képviseltette magát., és ismét változott az összetettben vezető személye.

részletek

DTM: Hatalmas taktikai Mercedes-siker a Hungaroringen

Noha az Audik legyőzhetetlennek bizonyultak a kvalifikáción, egy szerencsésen időzített bokszkiállás győzelmet hozott a csillagos márka számára.

részletek

DTM: BMW-győzelem a piros zászlós versenyen

A közvetlenül a rajt után az élre álló Maxime Martin nyerte az egy ízben meg is szakított szombati futamot a Nürburgringen. Mögötte Mortara és az előnyét tovább növelő Pascal Wehrlein ért célba.

részletek

DTM: Glock győzött, Wehrlein vezet a bajnokságban

Timo Glock végig kezében tartotta a vezetést az első oscherslebeni futamon, Pascal Wehrlein, a Mercedes F1-es tehetsége pedig ötödik helyének köszönhetően átvette a vezetést a bajnokságban.

részletek

Már megint mit talált ki ez az ember?

Alex Zanardi újabb sporttörténelmi tettre készül – már megint! A spái 24 óráson az ex-F1-es Timo Glockkal és a korábbi DTM-bajnok Bruno Spenglerrel osztozik majd BMW-je volánján.

részletek

Belsőkamerás DTM futam Bruno Spengler ellen

Csemege a RaceRoom Experience kedvelői számára: a Lausitzringen a 2014-es autókkal versenyezve a DTM kanadai bajnoka, Spengler is ott volt a mezőnyben. Hiába... mindenki készül valahogy a bajnokságra.

részletek

Nézzünk be a RaceRoom DTM-be!

Ismét unatkoznak a versenyzők, így a DTM Experience hotlap-versenyén töltik el a szabadidejüket – azért nem lehet rossz érzés annak a négynek, akik Bruno Spengler előtt állnak...

részletek

Ilyen, mikor a profi pilóták unatkoznak télen

A RaceRoom Experience a tökéletes kikapcsolódás? Az alábbi kép egy RaceRoom-hotlapversenyről készül, ahol öt profi próbálkozott a leggyorsabb kört megfutni. Bruno Spenglernek ez sikerült is.

részletek

Spengler: Ide nekem a duplafordulós DTM-hétvégéket!

A BMW-vel versenyző kanadai szerint a 2002 után ismét visszatérő duplafordulós szisztéma csak jót tesz a sportágnak, a rajongók a nagyobb izgalmaknak, a versenyzők pedig a több autóban töltött idő miatt örülhetnek.

részletek

Szokatlan büntetés a DTM-ben

Bruno Spengler, a széria kétszeres bajnoka olyan büntetést kapott, amely egészen meglepőnek számít a motorsportok világában – pláne egy ütközés okozásáért: sportszerűtlenségéért jótékonysági munkát kell végeznie.

részletek
Olvastad már?