Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Sarrazin

Három autóval megy Le Mans-ba a Toyota

Újkori története során először három autót visz a Toyota Le Mans-ba, és a harmadik egységben még van két szabad hely – talán F1-es pilóta is beülhet? Jose Maria Lopez teljes szezont fut a japánoknál!

részletek

„Átadnám a helyem a dobogón a Toyotának”

Nem csak a Toyota motorsportfőnöke, hanem a rivális csapatok pilótái sem tudnak napirendre térni a Le Mans-i 24 órás utolsó perceiben történtek felett. Mindenki a japánoknak adná a győzelmet.

részletek

Egy pilóta, akinek Prost törte össze a szívét

A 2000-es F1-es szezonban Jean Alesi és Nick Heidfeld vezette a Prost-Peugeot-kat, de Alain Prost akár egy összfrancia gárdát is létrehozhatott volna, ha nem csábítja egy gazdag motorgyártó...

részletek

Amikor... az F1 leghosszabb időmérőjét rendezték

Az F1 brazíliai vendégszereplése ugyanúgy köthető az esőhöz, mint a balesetekhez, most az utóbbiakból hoztunk az olvasóknak egy csokorra valót az elmúlt két évtizedből.

részletek

Villeneuve váltja Heidfeldet a Formula-E-ben

Az 1997-es F1-es világbajnok, Jacques Villeneuve 44 évesen visszatér az együléses autókhoz, miután a Venturi csapat bejelentette, hogy a teljes következő szezonra leigazolta őt a Formula-E-be.

részletek

Piquet egyetlen ponttal bajnok az év versenyén!

A 2008-as F1-es szezonzárót idéző izgalmakkal dőlt el a Formula-E első bajnoki címe Nelson Piquet javára, miután Sebastien Buemi döntő hibát vétett. A győzelem egy kizárás után lett Sam Birdé.

részletek

Az eső mindent felborított, Sarraziné a pole!

A Formula-E szezonjának utolsó időmérője drámai körülmények között zajlott. Stephane Sarrazin meglepő első rajthelyet szerzett, de az eső miatt Buemi, di Grassi és Piquet csak a 6., 11. és 16. helyről indulhatnak.

részletek

Ezzel a típussal tér vissza a Toyota a WRC-be

Japán a felkelő Nap országa, így kora reggel frissen ropogósan várt minket egy hivatalos bejelentés: a korábbi híreknek megfelelően a Toyota 2017-ben visszatér a rali-világbajnokság mezőnyébe. Az is kiderült, hogy melyik típussal.

részletek

Pályára gurul a Nissan, Heidfeld érkezhet

Arizonai technológiai központjában próbálja ki a gyár új LMP1-esét, felmerültek a lehetséges versenyzők nevei és az első nyilvános teszt időpontja is, amire decemberig várni kell.

részletek

WEC: Wurzék győztek Bahreinben, bajnok a Buemi/Davidson páros!

Alex Wurz több, mint egy év után szerzett győzelmet a Toyotának, a Buemi/Davidson páros pedig pontszerzés nélkül ünnepelhetett bajnoki címet - a japánok már csak Le Mans-ra áhítoznak.

részletek

Francia pároscsata Korzikán

Hat gyorsasági után Stephane Sarrazin áll az élen a Korzika Rali elsõ versenynapján. A hazai színeket képviselõ versenyzõ magabiztosan autózik - mindössze egyszer sikerült leszorítani õt az élrõl annak a Bryan Bouffier-nak, aki közel két másodperccel autózik honfitársa mögött.

részletek
Olvastad már?