DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

SalgóRali

Vincze Ferenc: Próbáltunk bekezdeni...

Két szakaszgyőzelem, második hely és egy dicséret Mads Ostbergtől - így tért vissza a magyar bajnokságba a korábbi aranyérmes Vincze Ferenc. Az első körben hibázott, de nagyon elégedett az eredménnyel.

részletek

Negyedik helyen zárta első Salgó Raliját Vogel Adrienn

Élete első Salgó Raliján, új navigátorával, Maricsek Miklóssal negyedik helyen ért célba Vogel Adrienn a Peugeot-kupa első állomásán.

részletek

Salgó Rali: Ostberg nyert, a visszatérő Vincze a legjobb magyar

A hazai ralibajnokság norvég sztárpilótája behúzta a szezonnyitót. Az egy évet kihagyó 2019-es bajnok második hellyel tette le névjegyét, Bodolai viszont élete eredményét bukta el, a címvédő Hadik szintén nullázott.

részletek

A Salgó Ralin is nyerne Citroenjével Mads Ostberg

Második szezonját kezdi meg a hétvégén rajtoló magyar ralibajnokságban a korábbi világbajnok Mads Ostberg. Ahogy eddig minden futam, úgy most a Salgó Rali is új lesz a norvég pilóta számára, hiszen tavaly kihagyta ezt a versenyt.

részletek

Küzdelmes versenyzés és pontszerzés a Salgó Ralin

Turán Frici és Bagaméri Laci tempósan kezdték a kétnapos Salgó Ralit és küzdelmekben gazdag versenyhétvégét zártak a Salgótarján környéki pályákon. A páros a harmadik gyorsasági szakaszt követően egy defekt miatt ugyan hátrébb csúszott az összetettben, de végül a pontszerző 5. helyre hozta be a Volkswagen Polo GTI R5-öt.

részletek

Csomós Miklós élete első abszolút győzelmét hozta a Salgó Rali

Szenzációs teljesítménnyel nyerték meg a magyar bajnokság harmadik futamát Csomós Miklósék a címvédő Hadik András és a 2018-as WRC2-es világbajnok Jan Kopecky előtt.

részletek

Salgó Rali: Csomós és Velenczei kezdett a legjobban

A két skodás pilóta volt a legjobb az első szakaszon, de egyelőre minimálisak a különbségek - az utolsó pillanatban változott meg a verseny útvonala és pontozása is.

részletek

Salgó Rali: Csak előre!

Turán Frici és Bagaméri Laci nagy lendülettel készülnek a Magyar Országos Rallye Bajnokság következő futamára, a Salgó Ralira, amelyet június 4-5. között rendeznek Salgótarján környékén. Friciék előtt ismételten csak egy cél lebeg a Volkswagen Polo GTI R5-tel: csak tempósan előre!

részletek

Csúszik a Salgó Rali és az ORB szezonkezdete

A koronavírus-járványra hivatkozva az Országos Rali Bajnokság szezonnyitóját szervező Kelet-Autósport Kft. bejelentette, hogy nem tudja megrendezni a március utolsó hétvégéjére kitűzött Salgó Ralit.

részletek

Egyik szemük sírt csak Velenczeiéknek, hiszen dobogón végeztek a Salgó Ralin

Győzelmi szándékkal érkezett a szezonnyitó futamra a Gulf Racing Hungary R5-ös párosa, a Velenczei-Szőke duó. Az idén összeállt csapat a kisvaszari tesztfutam győzelme után az első helyért szeretett volna küzdeni a pilóta hazainak számító futamán. Az utolsó szakasz előtt a második helyen álltak, de a végén egy defekt idén is a harmadik helyre engedte felállni a Skoda Fabia R5-ös autóval versenyző legénységet. A csapat többi párosa is hatalmasat csatázott a szezonnyitón. Volt, amikor az elemekkel, volt, amikor a technikával…

részletek

Jól kezdte a szezont a HQ Racing

A múlt hétvégén megrendezett STEELVENT Salgó Rallyval ha jelentős késéssel is, de végre útjára indult a hazai ralibajnokság. A versenyen természetesen a HQ Racing is képviseltette magát, a Hangodi Bendegúz – Patkó Gábor páros a negyedik helyet szerezte meg a Peugeot 208 Kupában.

részletek

Nehéz versennyel kezdtek Csucsuék

Egyből a legmélyebb vízbe ugrott fejest a Citroen Rally Team Hungary csapata a szezonnyitó Salgó Ralin. A ralikrosszból visszatért Lukács Csucsu Kornél és a rutinos Tóth Imre párosának első közös versenye mindennek nevezhető, de könnyű menetnek nem. Tagai Racing Technology által felkészített autó jól bírta a viszontagságokat, a legénység egy defekttel megúszta a napot és a verseny végén biztatónak ítélte meg a csapat a PowerStage-en behúzott egy pontot.

részletek