Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

SainzSr

Hamilton versenyzője szakaszt nyert a Dakaron

A motorosoknál Toby Price, az autósoknál Carlos Sainz nyerte a Dakar Rali első igazi versenynapját, míg Sebastian Loeb máris rengeteg időt veszített. Az egyik új kategória női győztessel kezdett.

részletek

Idősebb Sainz: Meg fognak lepődni a fiamon

Felidézte a Ferrari-ülésig vezető utat id. Carlos Sainz, aki szigorú édesapa volt. Már az elején figyelmeztette fiát, az ismert név előnyt és hátrányt is jelent majd.

részletek

Dakar: Peterhansel nyert, Sainz előnye nőtt

A francia mindössze másfél perces előnnyel végzett az éllovas spanyol előtt az autósok között a Dakar hatodik napján. A motorosoknál a Hondák taroltak, Babec Peterhanselhez hasonlóan másodszorra nyert szakaszt.

részletek

Dakar: Sainz átvette a vezetést, Alonso belehúzott

Az idei Dakar harmadik napján egy újabb Mini ugrott az élre: a keddi szakaszon Carlos Sainz volt a leggyorsabb, a legjobb Toyota pedig felzárkózott a második helyre. Alonso alig volt lassabb Sainznál.

részletek

Carlos Sainz: A fiam világbajnok alkat

Az idei szezonban egészen kiemelkedő teljesítményt nyújtott Carlos Sainz, a McLaren pilótája, akinek édesapja - a ralilegenda - szerint világbajnok alapanyag lehet a 25 éves Carlos Sainz Jr.

részletek

Az itinert szidta a balesetet szenvedő Dakar-győztes

Carlos Sainzék egy bukás miatt több mint három órát elveszítettek a Dakar-rali szerdai szakaszán, miután egy itiner által nem jelölt árokba hajtottak. Az élen álló is nagyot bukott.

részletek

A spanyolok már a Dakar Ralin látják Alonsót

A világ leghíresebb tereprali-versenyének közeledtével az autósport világa Dakar-lázban ég. De mi lesz, ha keresztezzük ezt a különféle versenyszakágak iránt páratlan érdeklődést mutató Fernando Alonsóval?

részletek

Egyre nő az esélye Alonso távozásának

Az elmúlt három hónapban egyértelművé vált, hogy nem változtak jelentősen az erőviszonyok, a McLaren továbbra sincs harcban a legjobb helyekért. Napról napra valószínűbb, hogy a spanyol továbbáll.

részletek

Sainz: A fiam most revánsot vett rajtam

Az elmúlt két hétben az F1-ben szereplő ifjú spanyol látta el tanácsokkal immár kétszeres Dakar-győztes édesapját, aki szerint ez volt az elmúlt évtized legnehezebb sivatagi versenye.

részletek

Dakar: A baleset után újra szárnyal Peterhansel

A motorosok versenye még mindig elképesztően szoros: a vasárnapi szakasz végén 22 másodperc a különbség. A szervezők úgy döntöttek, a hétfői gyorsaságit törlik.

részletek

Idősebb Sainz a visszavonulására készül

Nagy a felhajtás az utóbbi években ifjabb Carlos Sainz körül a Formula-1-ben, de könnyen lehet, hogy januárban édesapjára, a kétszeres világbajnok ralilegendára figyel majd a világ.

részletek

Sainz apját is befenyítette a Red Bull?

Jól felkavarta maga körül az állóvizet Carlos Sainz azzal, hogy az Osztrák Nagydíj csütörtöki sajtónapján utalt rá: mivel a Red Bull nagyobbik csapatánál előreláthatólag nem jut lehetőséghez, hajlamos arra, hogy fontolóra vegyen más csapatoktól érkező ajánlatokat. Az energiaitalos vezérkar kiakadt, s a Formula.hu információi szerint nem csak a pilótát fegyelmezik, hanem az édesapját is. Nem is akárhogyan…

részletek
Olvastad már?