DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Sachsenring

Martin óriási csatában győzte le Bagnaiát

Többször is oda-vissza előzte egymást a Német GP-n a két éllovas, az utolsó előtti körben össze is értek a kerekeik. Az első kilencben a nyolc Ducati, Marquez visszalépett.

részletek

Martin nyerte a sachsenringi sprintet

Az első körökben egy dupla előzést is bemutatva győzött szombaton a pramacos, megelőzve Bagnaiát és Millert. Marquez a top 10-be sem fért be legjobb pályáján.

részletek

Bagnaiáé a pole a felszáradt pályán, Marquez háromszor bukott

A világbajnok zsebelte be a rajtelsőséget a Német GP-n Marini és az első két sorba egyedüli nem ducatisként beférő Miller előtt. Marquez háromszor is elesett fél órán belül.

részletek

„Marc kétszer meggondolhatná, mit mond”

Kisebb verbális csörte Marquez és Zarco között ijesztő pénteki balesetük után: a spanyol szerint a ducatis kerülhette volna el az incidenst, a francia ezt elfogadhatatlannak tartja.

részletek

Quartararo fölényesen nyert, Bagnaia bukott

Miután a pole-pozíciós ducatis már a verseny elején kiesett, senki nem fenyegette a Yamaha vb-éllovas franciájának sikerét a Német GP-n. Zarco és Miller a dobogón, Espargaro negyedik az Apriliával.

részletek

Bagnaia a pole-ban Quartararo előtt

A szabadedzésen megfutott rekordidő után a rajtelsőséget is behúzta a Német GP-n a Ducati olasz versenyzője. A vb-éllovas indulhat mellőle, míg Aleix Espargaro a negyedik kockából startolhat.

részletek

Bagnaia rekordidővel nyitott a Sachsenringen

Ducatis vezetéssel indult a Német GP hétvégéje: a gyári csapat olasz motorosa még Marc Marquez pályacsúcsát is megdöntötte. Aleix Espargaro negyedik, Fabio Quartararo hetedik az első nap után.

részletek

Vinales: Senki sem válaszol a kérdéseimre

Meglepő kifakadást intézett a pocsékul sikerült sachsenringi hétvége után a Yamaha spanyolja, aki továbbra is képtelen hatékonyan előzni az M1-essel – miközben csapattársa újra dobogós lett.

részletek

Marquez: Ez a győzelem kárpótol a szenvedésért

Karrierje legkeményebb és legfontosabb pillanatának nevezte a Német GP-n aratott sikerét a spanyol, aki azt is elmondta, hogyan segített neki egy telefonbeszélgetés Mick Doohannal.

részletek

SachsenKing visszatért: Marquez tizenegyedszer nyert Németországban!

A futam elején az élre állva, néhány esőcsepp révén az üldözőktől elszakadva húzta be visszatérése óta első sikerét a repsolos, aki 2010 óta verhetetlen a Német GP-n! Oliveira és Quartararo a dobogón.

részletek

Zarco 11 ezreddel törte meg Quartararo sorozatát

Francia rajtelsőség született a Sachsenringen, de nem az előző öt helyszínen pole-t szerző yamahás, hanem a Pramac Ducati hajrában bukó versenyzője révén. Aprilia az első sorban, Marquez az ötödik helyen.

részletek

Quartararo tört az élre az időmérő előtt

A Yamaha vb-éllovas franciája volt a leggyorsabb a Német GP harmadik edzésén, megelőzve két ducatist, Jack Millert és Johann Zarcót. Marquez épp csak tízben, Vinales és a Suzukik viszont Q1-esek.

részletek