Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

SF21

Ferrari: Nem hátrány többé az egyenes

Mattia Binotto fontos hírt osztott meg a nyilvánossággal: az adatok egyértelműen alátámasztják, hogy a csapat leküzdötte fő gyengeségét az előző szezonból, egyenesbeli lassúságát.

részletek

Leclerc és Sainz is elégedett az új Ferrarival

Azt azonban a Scuderia mindkét pilótája elismeri, hogy fogalmuk sincs, mire lehetnek jók a mezőnyben élesben. Az SF21 jól viselkedett, egyedül a tesztnap közepén lépett fel némi technikai hiba.

részletek

Hiba a gépezetben, idő előtt megjött a Ferrari SF21

A csapatok közül utoljára szerdán 14 órára tűzte ki autóbemutatóját az olasz istálló, de néhány türelmetlen rajongó meghekkelte a rendszert, így már korábban felkerültek az internetre az SF21 fotói.

részletek

A szimulációk szerint sokat javult a Ferrari

Mattia Binotto csapatfőnök szerint az SF21-es a tavalyi F1-es autójukhoz képest aerodinamikailag és a motorerőt tekintve is sokat javult, így a csapat idén várhatóan versenyképesebb lesz.

részletek

Elárulta az SF21 egyik újítását a Ferrari

Az olaszok motorbeindítós videója premier plánban mutatja az új autó légbeömlőjét, amely jelentősen eltér az előző modellétől. Bár az SF21 csak egy hónap múlva debütál, már most beszédtémát szolgáltat egyik megújult része.

részletek

Az új Ferrari nevét is elárulta Binotto

A 2021-es versenygép elnevezéséről és bemutatásáról is beszélt Mattia Binotto csapatfőnök. A motor és légellenállás kijavításával jelentős előrelépésre számít, a cél újra az első három a bajnokságban.

részletek
Olvastad már?