Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 25. szerda

Rosenqvist

Piquet Jr. elküldte a fenébe a halo pártolóit

A Formula-E pilótái és nézői szerencsésnek mondhatják magukat amiatt, hogy e sorozatban még nem jelent közvetlen fenyegetést az ellentmondásos fejvédőelem bevezetése, ám amikor bedobtuk a témát az unatkozó versenyzők közé, azonnal ráugrottak.

részletek

Az újonc eldobta, a győztest kizárták Hongkongban

A DTM-ből ismert Edoardo Mortara már első versenyhétvégéjén, Hongkongban megízlelhette volna a győzelmet – hibájából Daniel Abt profitált. A pole-ból startoló Felix Rosenqvist nagyot rontott, majd még nagyobb felzárkózást produkált, a sorozattól már megszokott furcsaságot pedig ezúttal a rajt tartogatta. Órákkal a versenyt követően Abtot megfosztották győzelmétől, Rosenqvist a Hongkong ePrix vasárnapi nyertese.

részletek

Rosenqvist a pole-ban, meglepetéshegy mögötte

Alaposan átrendeződött az erősorrend a szombatihoz képest a Formula-E második hongkongi versenynapjának időmérőjén. Rosenqvist első rajthellyel vágott vissza, Buemi a legutolsó helyre kvalifikálta a Renault-t.

részletek

FE: Rosenqvist első, de Buemi nyert Berlinben

Az ifjú svéd mindent megtett, hogy ismételni tudjon a németországi második futamon: a csapattársával való bokszutcai affér, valamint az érte kapott büntetés viszont meghiúsította terveit.

részletek

Formula-E: Először nyert az F1 legnagyobb mellőzöttje

Lucas di Grassi, az Audi ABT pilótája nem tudta teljesen kihasználni a pole jelentette előnyöket csapata hazai pályáján - Felix Rosenqvist remek előzéssel múlta felül a brazilt, első sikerét aratva a sorozatban.

részletek

Exkluzív: Az F1-et is célba vette az autósportok mindenevője

A pilóta, aki minden volt már, csak két dolog nem: akasztott ember és Formula-1-es pilóta. Párizsban exkluzív interjút adott nekünk Felix Rosenqvist, a világ legjobb felfedezetlen tehetsége.

részletek

Bianchi mérnökével dolgozik a Williams újonca

Szinte teljesen új mérnökcsapatot állított össze egyik autója mellé a Williams, akik a reményeik szerint a leghatékonyabban tudnak majd együttműködni Lance Strollal, az utóbbi idők egyik legintenzívebb felkészülésén áteső újonccal.

részletek

Kire figyeljünk 2017-ben?

Az előttünk álló motorsport-szezonban számtalan fiatal, és kevésbé fiatal tehetség kaphat lehetőséget arra, hogy megvesse lábát a nemzetközi színtéren - íme a tíz legfigyelemreméltóbb pilóta közülük, a Crash.net összeállítása alapján.

részletek

Buemi elrontotta Rosenqvist ünnepét

Bár az újonc Felix Rosenqvist remekül vezetve az élen állt a futam nagy részén, a hajrában a jobban taktikázó Sebastien Bueminek sikerült levadásznia őt, ezzel a címvédő a szezon második futamát is megnyerte.

részletek

Újoncsiker, Vergne-dráma a marokkói időmérőn

Felix Rosenqvist karrierje második Formula-E-hétvégéjén megszerezte az első rajthelyet, így Sebastien Buemi elől kezdheti meg a Marrakesh ePrix-t, miután a fő esélyesnek tűnő Jean-Eric Vergne csapata hibázott.

részletek

Újabb ismerős arcok érkeznek Amerikába

Szinte napról napra újabb és újabb, az F1-ből kiesett vagy oda bejutni hiába próbáló ifjú tehetségek tűnnek fel az amerikai versenysorozatokban – s a Haas háza tájáról is kaptunk egy érdekes hírt.

részletek

Végleg megszűnik a „verstappeni út”

Több jelentős szabálymódosítást is bevezetnek a Formula-3-as Európa-bajnokságban, ami többek közt azt eredményezi, hogy végleg bezárják azt az utat, melyen Max Verstappen az F1-be érkezett.

részletek