Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

RB16B

Ingatag magyarázatot adott a Red Bull az új autó rejtegetésére

Helmut Marko állítása szerint nem titkolózik a csapat, csak egyszerűen nem jutott idő az RB16B fotózására – egy filmforgatási napon. A Red Bull nem fogja felfedni valós tempóját a teszten.

részletek

Verstappen: Ez nyilván nem ugyanaz az autó

Bár első pillantásra a Red Bull idei F1-es gépe teljesen megegyezik a tavalyival, valójában több jelentős változás történt rajta, ami például a vezethetőségén is javított.

részletek

Miért rejtegeti a Red Bull az új autóját?

A héten bemutatta és pályára is vitte 2021-es modelljét a Red Bull, a csapat mégis mindent megtesz arról, hogy a legkevesebbet mutassa meg az RB16B-ből. Vagy rejtegetnek valamit, vagy szándékosan tévesztik meg a konkurenciát.

részletek

Perez: Az idei Red Bull szintlépés

Egymás után vezethette az RB15-öt és RB16B-t Silverstone-ban Sergio Perez, aki szerint jól érezhető a különbség a két modell között. Verstappen és Albon is akcióba lendültek szerdán.

részletek

Red Bull: Tavaly mást mutatott a szélcsatorna

Christian Horner csapatvezető szerint ez volt az oka a szezon eleji küszködésüknek 2020-ban, de bíznak benne, hogy megértették a problémákat és a tanultakat át tudják ültetni az idei szezonra.

részletek

Bemutatták az új Red Bullt, az RB16B-t

Negyedikként a csapatok sorában a Red Bull Racing is megmutatta a nyilvánosságnak 2021-es versenygépét, amely elsőre az RB16 kiköpött mása.

részletek

Nem lesz RB17 a Red Bullnál

Több csapat is megkavarta autójának számozását a szabályváltozások halasztása miatt. Az Alfa Romeónál a C39 után jött a C41, az új Red Bull neve RB16B lesz, a 2022-es modell viszont RB18.

részletek
Olvastad már?