Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

RB14

Ricciardo már unja a sok meghibásodást

Daniel Ricciardo az idény második felében egyáltalán nem a szerencse fia és valójában ő maga sem tudja megmagyarázni, miért megy tönkre ennyivel többször az ő RB14-ese, mint csapattársáé.

részletek

Verstappen cáfolja Hamilton állítását

Lewis Hamilton úgy értesült, hogy a Red Bull már jó ideje egyáltalán nem fejleszti idei autóját, helyette a jövő évre összpontosít. Max Verstappen szerint viszont nincs igaza a brit riválisnak.

részletek

Renault: A Red Bull a hibás

Rendszeresen sújtják meghibásodások az RB14-et az idei évben, ebből nem kevés alkalommal a motor adja be a kulcsot. Megy az egymásra mutogatás, a Renault szerint a Red Bull tervezése a hibás.

részletek

Verstappen letörten beszélt autójáról

Az esőmenő Verstappenre papíron tökéletes körülmények vártak a Magyar Nagydíj időmérőjén, ám a holland végül beleszürkült a mezőnybe. Annyira nem volt tapadása, „mintha tojásokon hajtott volna”.

részletek

A Red Bullé lehet a legjobb karosszéria

Telibe találhatott Adrian Newey F1-es sztártervező idei munkája, már ami a Red Bull aerodinamikáját illeti. Ez azonban még mindig kevés lesz ahhoz, hogy a csapat legyőzze az élmenőket.

részletek

Ricciardo összetörte az RB14-et a bejáratáson

Sikeresnek titulálta a Red Bull 2018-as versenygépe első, silverstone-i bevetését: az olasz sajtó szerint éppen csak arról felejtettek el beszámolni, hogy Daniel Ricciardo a falban kötött ki.

részletek

A szakértő szerint a Red Bull megismételhette a tavalyi hibát

Ha elvonatkoztatunk a szokatlan festéstől, és megvizsgáljuk az RB14 sajátosságait, azt szűrhetjük le, hogy bár a tervezők jó munkát végeztek, nem robbantottak nagyot – ez derül ki a versenygép technikai elemzéséből.

részletek
Olvastad már?