Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Részvény

Felvásárolták Lauda harmadik légitársaságát is

Niki Lauda szenvedélye az autóversenyzésen kívül mindig is a repülés volt. Többször is kísérletezett saját légitársasággal, ám a Laudamotiont nemrég 100%-ban felvásárolta a Ryanair.

részletek

Eladta F1-es részesedését a Ferrari

A nagy múltú istálló volt az első, amely élt a Liberty Media által felajánlott lehetőséggel, és részvényeket vásárolt a cégből – azonban eladta közvetlen részesedését a Formula-1-ből.

részletek

A Ferrari máris szembemegy a többi csapattal

Az F1 múltjában több alkalommal is láthattuk, hogy a Ferrari különutasként nem mindig értett egyet a rivális alakulatokkal, most újabb kérdésben tér el a véleményük.

részletek

Hatalmasat szakíthatott az FIA az F1 eladásával

A Nemzetközi Automobil Szövetség maga is részvényes a Forma-1-ben, a sportág többségi tulajdonjogainak átvételével pedig igencsak megsokszorozódott a részesedés értéke.

részletek

Ezért nem fektetnek be az F1-be a csapatok

A Forma-1 új többségi tulajdonosa, a Liberty Media felajánlotta a csapatoknak, hogy bevásárolják magukat a sportágba, Toto Wolff azonban elmondta, hogy miért nem lenne értelme.

részletek

Befektetőknek szeretettel - Ferrari-részvény vásárolható

A Ferrari tulajdonosa, a Fiat-Chrysler csoport meglepő lépésre szánta el magát, mivel a Ferrari részvényeinek 9 százalékát a piacra dobja.

részletek
Olvastad már?