Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Q3

Verstappen: Én is el fogom b*szni az időmérőjüket

A Kínai Nagydíj időmérő edzésének vége furcsa jeleneteket hozott. A Mercedesek lassú felvezető köre miatt a gyorskörök kezdetét előzgetések előzték meg, amiből Verstappen is vesztesen jött ki.

részletek

MENETPRÓBA - Audi e-tron és új Audi Q3

170 km-t tettünk meg az új, tisztán elektromos hajtású e-tronnal és a vadonatúj Q3-mal, az Audi Magyarország szervezésében. Katartikus élményekkel gazdagodtunk.

részletek

Leclerc-nek Vettel időmérőit kell megugrania

2018-ban Charles Leclerc a Saubernél kiváló teljesítményt nyújtott, ezért sikerülhetett megszereznie a Ferrari ülését. Idén Vettel sokat hibázott, az időmérő edzéseken viszont kiemelkedőt alkotott.

részletek

Már rendelhető az új Audi Q3

Az új Audi Q3 még feltűnőbb, még tágasabb és sokoldalúbb lett. Ezzel párhuzamosan a felsőkategóriás autóknál elérhető műszaki csemegéket kínál illetve egy olyat továbbfejlesztett felfüggesztést, amely a vezetési dinamika fokozása mellett még nagyobb kényelmet biztosít. Az Audi pedig mostantól várja a kompakt családi SUV modelljére érkező rendeléseket. Németországban a Q3 alapára 33 700 euró.

részletek

Ismét jól teljesít a Honda, irány a pontszerzés

A legújabb fejlesztésű japán erőforrás Brazíliában is jól muzsikál, a kilencedik rajtkockából pedig egyértelműen a pontszerzés a Toro Rosso-Honda célja. Minden időjárásra igyekeznek felkészülni.

részletek

Meglehetett volna a Q3 a Toro Rossónak

Biztatóan fut a Toro Rosso-Honda Mexikóvárosban is, a biztató péntek után szombaton is jól ment az autó, ám Brendon Hartley kulcspillanatban elszúrta gyors körét, így maradt a 14. hely.

részletek

Rendszeressé válik a Q3 szándékos elkerülése

Nem először és nem másodszor találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy a középcsapatok nem is akarnak bejutni az időmérő harmadik szakaszába, ezzel megtartva a szabad gumiválasztás lehetőségét.

részletek

Hamilton: Tudtam, hogy kell még egy jobb kör

Lewis Hamilton óriási csatában szerezte meg a pole-pozíciót az Egyesült Államokban. A Q3-ban az első menet után érezte, hogy még egy kicsit javulnia kell. Valóban szükség volt rá, övé az első kocka.

részletek

Verstappen attól fél, edzés lesz az időmérőből is

Max Verstappen úgy véli, nem kellene hozzányúlni az időmérő jelenlegi lebonyolítási rendszeréhez. A holland szerint ha egy extra szakaszt is betesznek, amit Q4 néven terveznek is, az egész időmérő egy újabb szabadedzéssé silányulhat.

részletek

Kiváló időmérő a Toro Rosso-Hondától

A japán gyártó fogadkozott, hogy Suzukában megmutatják erejüket és eddig valóban így is történik. Idei legjobb páros eredményét szállította a csapat, Brendon Hartley különösen remekelt.

részletek

Tost: A fejlesztett Hondával irány a Q3

A Toro Rosso pilótái nagyot ugorhatnak előre az erősorrendben, a fejlesztett japán erőforrás ugyanis rengeteg pluszt jelent. A csapatfőnök szerint a frissítés olyan mértékű, hogy a Q3-ban a helyük.

részletek

Leclerc: Nehéz kezdés, kiváló eredmény

Charles Leclerc számára nehezen indult az oroszországi hétvége, ám a szombati napra összeállt minden és a kitűnő hetedik helyet szerezte meg a jövőre már a Ferrarinál versenyző monacói ifjonc.

részletek
Olvastad már?