Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 7. péntek

Priaulx

Priaulx távozik a WTCR-ből

Björk, Muller és Ehrlacher marad a Cyan Racing Lynk & Co versenyzője, a háromszoros világbajnok Andy Priaulx azonban önszántából elhagyja a bajnokcsapatot 2020-ban.

részletek

Muller és Priaulx nyert vasárnap, Michelisz előnye még kitart

A Lynk & Co a WTCR makaói hétvégéjének mindhárom futamáról elhozta a legszebb trófeát, miközben a csapat immár végérvényesen beállt Yvan Muller mögé, Rob Huff pedig lecsúszott 10. itteni győzelméről.

részletek

Michelisz: Második rajthely, vétlen autótörés az időmérőn

Jól indult az időmérő napja a bajnokesélyes számára, azonban a lehető legrosszabban ért véget: baleset révén kétszer a 12. helyről kell indulnia. Muller, Huff és – ami Michelisz szempontjából a legrosszabb – Guerrieri szerezte a pole-pozíciókat.

részletek

Michelisz ütközött, győzött és vezeti a bajnokságot!

Akciódús második futamot teljesített a WTCR Ningbóban. A bajnoki esélyesek sorban hullottak, Priaulx sokáig vezetett, majd összeütközött Michelisszel – Tarquini segítségének köszönhetően a Hyundai-pilóta még törött autóval is nyert.

részletek

Yvan Muller hagyta jóvá Priaulx érkezését

A Túraautó-világbajnokság négyszeres győztese, Yvan Muller a kínai Lynk & Co-val vág neki a 2019-es WTCR-szezonnak. Az istállónál összesen nyolc világbajnoki cím gazdái fognak egymás ellen versenyezni, Müller négyszeres, a visszatérő Andy Priaulx háromszoros győztes, míg Thed Björk 2017-ben ért fel a Túraautó-világbajnokság csúcsára.

részletek

13 év után hagyja el a BMW-t Andy Priaulx

A túraautó-világbajnokság első három szezonjának összetettjét megnyerő brit neve az elmúlt évtizedben gyakorlatilag összeforrt a bajor márkáéval, most azonban mégis új kihívásokat keres magának.

részletek

RoC: Anglia először nyert Nemzetek Kupáját

A brit túraautósok legyőzték a német F1-eseket – így lehetne röviden összefoglalni a Race of Champions pénteki döntőjét: a WTCC háromszoros világbajnoka, Andy Priaulx és a BTCC kétszeres győztese, Jason Plato döntő futamban győzte le a Sebastian Vettel, Nico Hülkenberg párost, így Anglia első ízben tudott diadalmaskodni a nemzetek versenyében!

részletek

BTCC: Háromból kettő a Hondának

Brands Hatch-ben megkezdődött a 2015-ös BTCC-szezon: a három futam három különböző győztest hozott, s az összesen kilenc dobogós helyen nyolc pilóta osztozott. A Hondának van oka az örömre.

részletek

Priaulx a WTCC helyett a BTCC-be tér vissza

A túraautózás háromszoros világbajnokát szóba hozták a visszatéréssel sikerei helyszínére, helyette azonban a brit bajnokságot választotta. Nem túl meglepő módon egy BMW-t fog vezetni.

részletek
Olvastad már?