Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 4. csütörtök

Pirro

Az olasz sajtó sem kíméli a döntéshozókat

Olaszországban senki nem menekülhet a média éles nyelve elől. Az eddig gyenge teljesítmény nyújtó Ferrari helyett azonban most a versenybíróságra és a büntetést kiszabókra özönlik a kritika.

részletek

Aludni sem bírt a Vettel büntetéséről döntő Pirro

Megszólalt az a személy, aki a Kanadai Nagydíjon kiosztott vitatott büntetés nyomán a legtöbb rosszindulatú megjegyzést kapta. Az exversenyző Emanuele Pirro azt mondja, rosszul érzi magát, de attól még ez volt a helyes döntés.

részletek

Szokatlan nevek a top 10-ben a MotoGP első edzésén

A repsolos címvédő már az edzés elején megfutotta azt a kört, amellyel maga mögé utasította Danilo Petruccit és Michele Pirrót, de több meglepő versenyző is befért a legjobbak közé.

részletek

Kiderült Pirro óriási bukásának oka

Szerencsére aránylag olcsón megúszta hétvégi ijesztő bukását Michele Pirro, vasárnap már a paddockban sétált. A rutinos olasz tesztpilóta elmondta, miért állt keresztbe 300 felett.

részletek

Pirro megúszta a súlyos sérülést

A tegnapi horrorbukást látva mindenkinek megfagyott az ereiben a vér és aggódott Michele Pirro egészségéért. Ugyan megsérült, de szerencsére aránylag jól kijött a borzalmas bukásból.

részletek

Ki a legszigorúbb versenybíró?

Az FIA 2014 óta a versenybíróságban minden futamon egy volt versenyzőt is alkalmaz, akik az esetleges büntetéseknél segítenek. Melyikük a legkeményebb és ki a leglágyabb szívű?

részletek

Le Mans 24: A hősök arcképcsarnoka

Az autóversenyzés legnagyobbjai közül sokan indultak Le Mans-ban, de a 24 órás műfaj nem feküdt mindenkinek: az alábbiakban azt a 13 pilótát idézzük fel, akiknek igen, s beírták nevüket Le Mans aranykönyvébe.

részletek

Mugello: Iannone egy lépéssel a mezőny előtt

A szezon végén a Ducatitól távozó Andrea Iannone bizonyult a leggyorsabbnak az Olasz Nagydíj második gyakorlásán, ráadásul nem is kis előnnyel utasította maga mögé az őt követő Jorge Lorenzót. A harmadik helyen épp a címvédő szélárnyékát kihasználó Michele Pirro végzett, míg a hazaik kedvence, Valentino Rossi csupán a hatodik lett.

részletek

Megtette első métereit a 2016-os Ducati

Bár az első kollektív teszt csak hétfőn kezdődik Sepangban, a Ducati már ma pályára gurult Malajziában: a tesztpilóta Michele Pirro tette meg az első köröket a bolognai gyártó idei versenygépével, a Desmosedici GP16-tal.

részletek

Monza történelmét nem lehet pénzért megvenni

Úgy tűnik, a hónapokon át tartó ijedtség után kezd egyenesbe jönni Monza F1-es jövője. Ennek a korábbi olasz pilóták is örülnek, akik szerint elképzelhetetlen lenne a sport a legendás pálya nélkül.

részletek

Felfüggesztettek egy riportert Alonso miatt?

Fernando Alonso mostanában bőven kap hideget-meleget a sajtóban, ám úgy néz ki, hogy egy olasz riporterhölgy túl messzire ment. Alesi és Pirro is beszólt a spanyol F1-esnek, Briatore viszont védelmébe vette.

részletek
Olvastad már?