DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Pirro

Új Alfa, Bottas vicce, a Ferrari neve – keddi F1-es hírek

Az Alfa Romeo C43 köré csoportosultak február 7. történései, de hallhattunk a Ferrariról is. A MotoGP-ben véget ért az első teszt, a NASCAR-bajnok pedig egy fegyver miatt került bajba.

részletek

Ducati-elsőséggel zárult a sepangi shakedown

Michele Pirro egyedüliként jutott két perc alá a MotoGP „bejárató tesztjén”, ahol a fő hangsúly az új aerodinamikai csomagok próbálgatásán volt.

részletek

Crutchlow ismét az élen a száradó pályán

A sepangi shakedown második napja is yamahás elsőséget hozott a MotoGP-ben, de ezúttal csak az utolsó órában kerülhettek fel a slick gumik.

részletek

Ilyen büntetést kaphatott volna Verstappen

A stewardként tevékenykedő Emanuelle Pirro elmagyarázta, mi is történt Lewis Hamilton pályaelhagyásainál és Max Verstappen előzésénél, ahogy azt is elárulta, milyen büntetést róhattak volna ki a hollandra, ha nem adja vissza a helyét.

részletek

A Honda fúrta meg Lorenzo beugrását?

A Ducati tesztversenyzője, Michele Pirro szerint a HRC áll a szabadkártyás szereplések idei betiltása mögött, hiszen így megakadályozhatták, hogy egykori motorosuk rajthoz álljon a Yamahával.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli a döntéshozókat

Olaszországban senki nem menekülhet a média éles nyelve elől. Az eddig gyenge teljesítmény nyújtó Ferrari helyett azonban most a versenybíróságra és a büntetést kiszabókra özönlik a kritika.

részletek

Aludni sem bírt a Vettel büntetéséről döntő Pirro

Megszólalt az a személy, aki a Kanadai Nagydíjon kiosztott vitatott büntetés nyomán a legtöbb rosszindulatú megjegyzést kapta. Az exversenyző Emanuele Pirro azt mondja, rosszul érzi magát, de attól még ez volt a helyes döntés.

részletek

Szokatlan nevek a top 10-ben a MotoGP első edzésén

A repsolos címvédő már az edzés elején megfutotta azt a kört, amellyel maga mögé utasította Danilo Petruccit és Michele Pirrót, de több meglepő versenyző is befért a legjobbak közé.

részletek

Kiderült Pirro óriási bukásának oka

Szerencsére aránylag olcsón megúszta hétvégi ijesztő bukását Michele Pirro, vasárnap már a paddockban sétált. A rutinos olasz tesztpilóta elmondta, miért állt keresztbe 300 felett.

részletek

Pirro megúszta a súlyos sérülést

A tegnapi horrorbukást látva mindenkinek megfagyott az ereiben a vér és aggódott Michele Pirro egészségéért. Ugyan megsérült, de szerencsére aránylag jól kijött a borzalmas bukásból.

részletek

Ki a legszigorúbb versenybíró?

Az FIA 2014 óta a versenybíróságban minden futamon egy volt versenyzőt is alkalmaz, akik az esetleges büntetéseknél segítenek. Melyikük a legkeményebb és ki a leglágyabb szívű?

részletek

Mugello: Iannone egy lépéssel a mezőny előtt

A szezon végén a Ducatitól távozó Andrea Iannone bizonyult a leggyorsabbnak az Olasz Nagydíj második gyakorlásán, ráadásul nem is kis előnnyel utasította maga mögé az őt követő Jorge Lorenzót. A harmadik helyen épp a címvédő szélárnyékát kihasználó Michele Pirro végzett, míg a hazaik kedvence, Valentino Rossi csupán a hatodik lett.

részletek