Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Pilótafelállás

Verstappen mégis befolyásolhatta a választást

Nem kevés nyilatkozat jelent már meg arról, vajon Max Verstappen beleszólt-e a Red Bull döntésébe, ki legyen a holland csapattársa. Az ötszörös futamgyőztes most elismerte, volt némi befolyása erre.

részletek

Kialakult a Formula-E új szezonjának mezőnye

Miután a Nissan véglegesítette, hogy kit ültessen a velük leszerződött, de aztán a Toro Rosso hívására mégis az F1-re váltó Alexander Albon helyére, összeállt az elektromos széria minden korábbinál nagyobb és erősebb felállása a 2018/2019-es évadra.

részletek

George Russell lehet a Williams új alapköve

Új szemlélettel igyekszik feléleszteni önmagát a mezőny végére szorult Williams, aminek egyik példája, hogy egy olyan fiatal tehetséget igazolt le jövőre, aki semmilyen plusz tőkét nem visz magával.

részletek

24 éve volt az utolsó őrült pilótakeringő

Nem szerencsés szezon közben csapatot váltani, az utóbbi időben nem is volt igazán jellemző. Huszonnégy évvel ezelőtt, Ayrton Senna halálának évében viszont nagyon felbolydult a méhkas.

részletek

Sajtó: A Ferrari kész leváltani Raikkönent

Vettel mellett két opciója van a Ferrari F1-es csapatának 2019-re: Vagy egy újabb évre megtartja Raikkönent, vagy áthozza a nagy reménységet, Charles Leclerc-t. Az Autosport szerint utóbbi az esélyes.

részletek

Változik a Haas jövő évi felállása?

Az amerikai istálló volt azon kevesek egyike, amely tavaly már az idény közepén bejelentette, nem változtat pilótapárosán. Idén viszont mindkét versenyző gyakran keveredett balhékba.

részletek

Már nem hátrány a tapasztalatlanság - Mansell

Olyan könnyen vezethetők a mai F1-es autók, hogy nem lesz problémája a Williams szinte tinédzser pilótapárosának – állítja Mansell. Sőt, szerinte egy előnyük is származik a kialakult helyzetből.

részletek

A Ferrari-junioroktól tart Ericsson

Aggodalmát fejezte ki a svéd pilóta, miután szárnyra kaptak a Ferrari-Sauber összeborulásról szóló hírek. Ha a két istálló még szorosabbra fűzi viszonyát, azzal mindkét sauberes ülése veszélybe kerül.

részletek

Nincs pilóta, akit ne venne számításba a Williams

A Williams az utolsó pillanatokig a 2018-as pilótafelálláson rágódik, egyre több nevet számításba véve. Massa eközben azt szeretné, ha a hazai versenye előtt hivatalossá válna a döntés.

részletek

Nem változik a Red Bull pilótapárosa 2018-ra

Christian Horner a Monacói Nagydíj hétvégéjén egyértelműen kijelentette, hogy Daniel Ricciardo és Max Verstappen is marad az energiaitalos alakulat pilótája a következő szezonra.

részletek

Mi már ismerjük a 2018-as pilótafelállást!

Nem akarsz hónapokon át mindenféle előszerződésekről és tárgyalásokról szóló pletykákat olvasni? Spórolj időt magadnak, mi már tudjuk, hogy fog kinézni a 2018-as Formula–1-es pilótafelállás!

részletek

F1: Összeállt a teljes (?) 2017-es mezőny

A hétfői bejelentéshullám nyomán elkeltek az utolsó értékes helyek is a Formula-1 2017-es szezonjára, ám egy csapat bizonytalan sorsa miatt még mindig csak feltételesen beszélhetünk az idei felállásról.

részletek
Olvastad már?