Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Pilóták

Kényszerből szimulátoroznak a pilóták?

Sosem volt még olyan pezsgő az autósportos szimulátorélet, mint manapság, de igazából mennyire kedvtelés és mennyire (egyfajta) kényszer ez a pilóták számára?

részletek

Így néz ki a 2021-es mezőny jelenleg

Verstappen keddi bejelentésével az F1-es pilótapiac egyik fontos szereplője talált helyet 2021-re, így a vártnál többen rendelkeznek szerződéssel a vízválasztónak hósolt szezonra. Nézzük, kik ezek.

részletek

A versenyzők is megszavazták, ki volt idén a legjobb pilóta

A 2019-es mezőny tagjai is megszavazták, hogy szerintük ki volt az év legjobb pilótája. Az elején aligha látunk meglepetést, azonban a top tízes lista második felében már megfordulnak nem várt nevek.

részletek

A pilóták tudnának jobbat a minifutam helyett

Jövőre néhány versenyhétvégén minifutamokra cserélnék az időmérőket az F1-ben, de ez a most megkérdezett versenyzők között nem lelt túl jó fogadtatásra. A „kár lenne érte” többször is elhangzott.

részletek

Perez: A legjobb és a legrosszabb között maximum három tized van

Sergio Perez úgy véli, a Formula-1-es mezőnyt csak az autók szakítják szét, a legjobb és a leggyengébb pilóta között legfeljebb három tizedmásodperc a különbség, legyen akár Hamiltonról is szó.

részletek

Todt: Ne segítsük tovább a pilótákat

Az FIA elnöke több újító ötlettel is előállt, amellyel felfrissítené az F1 állóvizét. Olyan rendszerektől szabadulna meg, amelyek a pilóták és a mérnökök munkáját segítik.

részletek

Verstappen: Nem csak Hamilton kiváló a mezőnyben

Csapatfőnöke dicsérete ellenére Max Verstappen egyáltalán nem is gondol arra, hogy esetleg valóban ő lenne a mezőny legjobb pilótája. Ráadásul nem is csak Hamiltonhoz kell mérnie magát.

részletek

Így emlékeznek az F1-es pilóták Charlie Whitingra

Sokkolta a melbourne-i paddockot Charlie Whiting egykori F1-es versenyigazgató halálhíre - a pilóták nyilatkozatokban és közösségi médiában emlékeztek meg a brit szakemberről.

részletek

Ennyit keresnek idén az F1-es pilóták

Lewis Hamilton a fizetési listán is Sebastian Vettel elé került, Daniel Ricciardo pedig először került dobogóra. Tizennégyen visznek haza egymillió dollár feletti összeget, az újoncok a sor végén.

részletek

Hamilton: Egy vb-címmel nem értékelnek minket

Az F1-ben csak akkor ismerik el a pilóták teljesítményét, ha több világbajnoki címet tesznek le az asztalra - állította Lewis Hamilton, aki még mindig nem fogta fel legutóbbi sikerét.

részletek

A pilóták listája: A 10 legjobb F1-es 2018-ban

Először szavazták meg a Formula-1 pilótái egymás közül az év legjobbjait: a mezőny szinte minden tagja részt vett a szavazásban, a kevés kivétel között volt Hamilton és Bottas.

részletek

A 2019-es mezőny "minden idők legjobbja" lesz

Minden eddiginél fiatalabb, ám rendkívül tehetséges és felkészült újoncok érkeznek az F1-be. Az idősebbek szerint ez borzasztóan jót tesz a sorozatnak, jövőre "szórakoztató" versenyek várhatóak.

részletek
Olvastad már?