Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Pilóták

Ennyit keresnek idén az F1-es pilóták

Lewis Hamilton a fizetési listán is Sebastian Vettel elé került, Daniel Ricciardo pedig először került dobogóra. Tizennégyen visznek haza egymillió dollár feletti összeget, az újoncok a sor végén.

részletek

Hamilton: Egy vb-címmel nem értékelnek minket

Az F1-ben csak akkor ismerik el a pilóták teljesítményét, ha több világbajnoki címet tesznek le az asztalra - állította Lewis Hamilton, aki még mindig nem fogta fel legutóbbi sikerét.

részletek

A pilóták listája: A 10 legjobb F1-es 2018-ban

Először szavazták meg a Formula-1 pilótái egymás közül az év legjobbjait: a mezőny szinte minden tagja részt vett a szavazásban, a kevés kivétel között volt Hamilton és Bottas.

részletek

A 2019-es mezőny "minden idők legjobbja" lesz

Minden eddiginél fiatalabb, ám rendkívül tehetséges és felkészült újoncok érkeznek az F1-be. Az idősebbek szerint ez borzasztóan jót tesz a sorozatnak, jövőre "szórakoztató" versenyek várhatóak.

részletek

Palmer: A Force India pilótái igazi profik

A Force India hosszú hónapokon át a pénzügyi csőd szélén táncolt, ám az istálló fejlődött, a pilóták pedig folyamatosan kihozták a maximumot, ezzel bizonyították, hogy vérprofik a szakmában.

részletek

Rosberg vörös overallt adna Ricciardóra

Daniel Ricciardónak a Ferrariért cserébe év végén el kellene hagynia a Red Bullt – vallja az F1 2016-os világbajnoka, aki szerint óriásit fejlődtek a maranellóiak, ezért náluk a helye az ausztrálnak.

részletek

Vajon Kubica vezethet majd nagydíjon?

A lengyel hivatalos szerepe szerint tartalékpilóta a Williams F1-es csapatánál, de a múlt tapasztalatai alapján ez nem biztosíték arra, hogy egyik társa kiesése esetén ő állhat rajthoz a versenyen.

részletek

A végleges 2018-as F1-es felállás

A Williams bejelentésével végre helyére került az utolsó bizonytalan építőelem is: íme a 10 csapat és 20 versenyző, akik az idei Formula-1-es mezőnyt alkotják.

részletek

Steiner-nyilatkozat: Újabb visszautasítás

Az általában meglehetősen nyugodt természetű Gil de Ferran is úgy érezte, meg kell szólalnia az amerikai pilótákat érintő, lekicsinylő nyilatkozat kapcsán. Erős érveket sorakoztatott fel ellene.

részletek

A legjobban felbolyduló pilótapiac

Az idei évben nem sok változás áll be a pilótafelállást tekintve a Formula-1-ben. Volt azonban egy évad, amikor alig maradt valaki a helyén, óriási változások történtek a csapatoknál.

részletek

Így karácsonyoztak az F1-es pilóták

Akárcsak az elmúlt években, a mezőny ezúttal is szívesen osztotta meg ünnepi pillanatait a közösségi médiában - a legtöbben szűk családi körben töltötték a karácsonyt.

részletek

Először 100 %-os a pilóták szövetsége

Most már tényleg képviselheti az F1-es versenyzőket az Alexander Wurz vezette GPDA, hiszen az utolsó két, eddig különcködő világbajnok is belépett a szervezetbe.

részletek
Olvastad már?