Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 7. péntek

Phoenix

IndyCar: Első oválgyőzelmét aratta a címvédő

A szezon negyedik versenyéig kellett várni arra, hogy Simon Pagenaud ismét megtalálja legjobb formáját, s bár némi szerencsével, de behúzta idei első diadalát Phoenixben.

részletek

Ezek a pályák fogadhatják az IndyCart a jövőben

Az IndyCar három régi-új pályára is ellátogat majd a 2016-os szezonban, miközben három másik aszfaltcsík kikerült a naptárból - de két új helyszínen is azt tervezik, hogy hamarosan vendégül látják a szériát.

részletek

IndyCar: Dixon nyert a Penskék defektjei után

A címvédő Ganassi-pilótának nem volt ellenfele az IndyCar idei második versenyén Phoenixben - a győzelemre esélyes Penske-autók, Helio Catroneves és Juan Pablo Montoya gumihibák áldozatai lettek.

részletek

IndyCar: Castroneves a pole-pozícióban

A brazil versenyző szerezte meg a szezon második futama, a phoenixi oválverseny rajtelsőségét – az időmérő egy ijesztő pillanata miatt azonban szüksége lesz új alsóra.

részletek

IndyCar: Kigyulladt a versenyautót szállító kamion

A teherautó személyzetének gyors reakcióján múlt, hogy Sebastien Bourdais-nek nem kell kihagynia az IndyCar hétvégi futamát, miután megakadályozták, hogy kár keletkezzen a francia versenyautójában.

részletek

Retro – Elsők és utolsók

Egy későbbi világbajnok és egy közönségkedvenc csapat debütált, először kapott 10 pontot a győztes, különleges volt a dobogó, az F1 pedig búcsút vett Amerikától - 10 érdekesség az 1991-es USA GP-ről.

részletek

Amikor... Egy betolt autó bajnoki címet ért

Legújabb visszaemlékezős írásunkban az USA-ban rendezett F1-es nagydíjak legjavát idézzük fel - mind a 10 helyszínre visszapillantva egy-egy momentum erejéig, igaz, több pálya csak egyszer kapott helyet a versenynaptárban.

részletek

Komoly változások az IndyCar naptárában

Az IndyCar vezetése nemrég a népszerű Road America visszatérését jelentette be, de az év eddigi legjobb versenyének helyszíne, a fontanai Auto Club Speedway kikerült a 2016-os naptárból.

részletek
Olvastad már?